search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:12
MENU CLOSE

«Σοκ και δέος» από τη Μέρκελ: Μέτρα τώρα ή 19.000 κρούσματα τη μέρα

28.09.2020 16:29
Παράταση του lockdown στη Γερμανία μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου ανακοίνωσε η Μέρκελ - Media
 
Δεν θα μπορούσε να βρει πιο… άγριο τρόπο για να εξκφράσει την ανησυχία της για την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού στη Γερμανία η Ανγκελα Μέρκελ σε διάσκεψη του CDU.
 
Σύμφωνα με το «Der Spiegel»,  η Γερμανίδα καγκελάριος προειδοποίησε ότι ενδέχεται να υπάρχουν πολλές χιλιάδες νέες μολύνσεις κορωνοϊού μέχρι τα Χριστούγεννα.
 
Οπως είπε, θα πρέπει να ορίσουν τοπικά κέντρα σχετικά με τη μόλυνση, «διαφορετικά θα έχουμε 19.200 μολύνσεις την ημέρα μέχρι τα Χριστούγεννα».
 
Η Μέρκελ εξέφρασε επίσης ανησυχία για την ευρύτερη εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη. «Αυτό που μου δημιουργεί αμηχανία είναι ότι στις γύρω χώρες η κατάσταση εκρήγνυται», φέρεται να είπε.
 
Τα σχόλια της Ανγκελα Μέρκελ έρχονται μία ημέρα πριν από την τηλεδιάσκεψη, όπου θα συζητήσει μέτρα για την πανδημία με τους ηγέτες των 16 γερμανικών ομοσπονδιακών κρατιδίων.
 
Πηγή: iefimerida.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:12