search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:09
MENU CLOSE

Αυτοσχέδιοι αγώνες μποξ σε πλατεία της Κυψέλης: Ανάστατοι οι κάτοικοι (Video)

28.09.2020 16:52
Αυτοσχέδιοι αγώνες μποξ σε πλατεία της Κυψέλης: Ανάστατοι οι κάτοικοι (Video) - Media

 

Έχασαν τον ύπνο τους οι κάτοικοι στην Κυψέλη. Κι αυτό γιατί σε αυτοσχέδιο ρινγκ μετατρέπουν νεαροί την πλατεία πίσω από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Οι κάτοικοι είναι σε απόγνωση.

Η κάμερα του Mega και της εκπομπής Live News βρέθηκε την πλατεία που οι αγώνες μποξ κάνουν κόλαση την ζωή των κατοίκων και κατέγραψε τα παράπονα τους και την καταγγελία τους για την παντελή απουσία της αστυνομίας.

Νεαροί που στήνουν αυτοσχέδιους αγώνες μποξ στην μέση του δρόμου στην Κυψέλη. Κάτοικοι που έχουν ξεπεράσει τα όρια της απόγνωσης, και δηλώνουν μόνοι, αβοήθητοι και απελπισμένοι. Τα χτυπήματα είναι στο ψαχνό. Οι δυο νεαροί, γυμνοί από τη μέση και πάνω, έχουν στηθεί αντικριστά και ανταλλάσσουν με ρυθμό γροθιές.

Στην αυτοσχέδια κερκίδα, περίπου 15 άτομα επευφημούν. Ο άνδρας με τη μαύρη μπλούζα, σε ρόλο διαιτητή ηρεμεί τους μποξέρ όμως η αλήθεια πως οι αυτοσχέδιοι αγώνες γίνονται χωρίς μέτρα ασφαλείας δεν αλλάζει. Όπως δεν αλλάζει και ο εφιάλτης που καταγγέλλουν οι κάτοικοι.

Οι κάτοικοι απαιτούν από την πολιτεία να πάρει μέτρα για την ασφάλεια τόσο των ίδιων, όσο και των νεαρών που συμμετέχουν στους αγώνες μποξ του δρόμου, καθώς κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να τραυματιστούν.

 

Ανήσυχοι οι κάτοικοι στην Κυψέλη για τους αγώνες μποξ

Η κ. Χρυσούλα, κάτοικος της περιοχής, είπε για το θέμα.

«Εδώ και 25 χρόνια η κατάσταση στη γειτονιά γίνεται ολοένα και χειρότερη, έχει πάρει τον κατήφορο. Η κατάσταση χειροτερεύει και κανείς δεν μας υποστηρίζει. Τα βράδια παίζουν ξύλο. Προχθές τσακώθηκαν, αίματα παντού. Οι κάτοικοι φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε», είπε χαρακτηριστικά η κ. Χρυσούλα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15