search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:51
MENU CLOSE

Νέες προσλήψεις στην ΕΡΤ

29.09.2020 06:06
Τηλεθέαση - ΕΡΤ: Ρεκόρ 5ετίας μετά το «μαύρο» - Media

 

Νέα πρόσωπα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στη Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης. Η δίοικηση της ΕΡΤ αποφάσισε να ενισχύσει με πρόσωπα συγκεκριμένων ειδικοτήτων τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές, με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που θα ανανεώνονται δημοσιογράφους, γραφίστες, ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ανοίγοντας λίγο τις πόρτες της ΕΡΤ σε ανθρώπους που αναζητούν εργασία.
Η Αγγελική Παπαθανασίου  προσλαμβάνεται (data journalism), έως την 31 Δεκεμβρίου του 2020, με δικαίωμα παράτασης με σκοπό τη συγκέντρωση ειδήσεων με rewriting από τις πηγές του ρεπορτάζ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, πρακτορεία ειδήσεων, εγχώρια και διεθνή, κλπ). Επίσης θα εμπλουτίζει τα κείμενά της επιλέγοντας βίντεο και audio, καθώς και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επίσης για το ίδιο διάστημα με  σύμβασης έργου προσλαμβάνεται οι Γραφίστες Ερρίκος Παρθενίου και Γιάννης Αντωνίου με χρήση τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας AR (Augmented Reality) και 3D Animation, για την παραγωγή δελτίων ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών.  Ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής για την εικόνα των δελτίων ειδήσεων ο Θεμιστοκλής Μερτύρης. Για την παρουσίαση στη νοηματική γλώσσα των δελτίων ειδήσεων και των έκτακτων ανακοινώσεων δημοσίου ενδιαφέροντος προσλαμβάνεται η  Φωτεινή Ανέστη και ως Βοηθός Παραγωγής, για την παραγωγή των ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών της Πρωινής και Μεσημβρινής Ζώνης ο  Γεώργιος Παπαγιαννόπουλος.

Τέλος στο Πρώτο Πρόγραμμα  καλύπτοντας 20 ώρες ζωντανού προγράμματος τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα η Βασιλική Κολτσίδα και η  Γεωργία Σκιτζή.

Πηγή: tvnea.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15