28/10/2020 10:19:00

Λινού: Οι ράπερς να μιλήσουν στους νέους για τον συνωστισμό και την προστασία από τον κορωνοϊό

Η Α. Λινού σχολιάζει την εκτίμηση Δερμιτζάκη για τα 1000 κρούσματα - «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε στην πραγματικότητα πόσα είναι» (Ηχητικό) - Media

 

Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Αθηνά Λινού μίλησε για την ανάγκη ενημέρωσης των νέων για τον νέο κορωνοϊό, ενώ εισηγήθηκε για ακόμα μία φορά την καθολική χρήση της μάσκας.

Μιλώντας στο Action24 η κ. Λινού τόνισε πως για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της πανδημίας επεσήμανε ότι πρέπει να καθιερωθεί η γενική χρήση της μάσκας και ζήτησε να σταματήσει ο συνωστισμός και ο κίνδυνος στις πλατείες.

Παράλληλα η επιδημιολόγος υπογράμμισε ότι θα ήταν λάθος να ελέγχει η αστυνομία τον συνωστισμό στις πλατείες. «Το ζητούμενο είναι να πείσουμε τους νέους». «Οι ράπερς θα μπορούσαν να μιλήσουν στους νέους για τον συνωστισμό και την προστασία από τον κορωνοϊό», κάνοντας έτσι μία σύγχρονη και παράλληλα σημαντική πρόταση. 

«Δεν είναι εφικτή η ανοσία της Αγέλης πουθενά στον κόσμο», κατέληξε η κ. Λινού.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.