search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:26
MENU CLOSE

Ηράκλειο Κρήτης: «Αγανακτισμένος» γείτονας απείλησε καταληψίες μαθητές κραδαίνοντας… τσεκούρι (Video)

29.09.2020 07:06
Ηράκλειο Κρήτης: «Αγανακτισμένος» γείτονας απείλησε καταληψίες μαθητές κραδαίνοντας... τσεκούρι (Video) - Media

 

Μπορεί να είναι ενήλικες αλλά ορισμένοι συμπολίτες μας συμπεριφέρονται με απίστευτη ανωριμότητα απέναντι σε παιδιά, ξεπερνώντας ακόμα και τα όρια της νομιμότητας και υιοθετώντας επικίνδυνες πρακτικές. 

Μετά λοιπόν τα άγρια επεισόδια σε σχολείο του Αλίμου από “αγανακτισμένους” γονείς, και την προσπάθεια ενός άλλου να σκαρφαλώσει στα κάγκελα ενός κατειλημμένου σχολείου στην Καλαμάτα, ένας γείτονας σχολέιο υπό κατάληψη στο Ηράκλειο Κρήτης, εθεάθη κραδαίνοντας και απαιλώντας με… τσεκούρι μαθητές που βρισκόταν εντός του κτιρίου!

Δεν έγινε γνωστό τι προηγήθηκε, αλλά όπως ακούγεται στο βίντεο, οι μαθητές που βρίσκονται στο σχολικό συγκρότημα του ζητάνε συγγνώμη και του λένε οτι έχει δίκιο.

Εισαγγελέας είδε το εν λόγω υλικό;Πρόκειται να παρέμβει;Ή ο οποιοσδήποτε παίρνει ένα τσεκούρι και βγαίνει να απειλήσει όποιον θέλει ή με όποιον έχει διαφορές;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:24