28/10/2020 10:36:28

Πέτρος Φιλιππίδης: «Θέλω να τα παρατήσω κάποια στιγμή, έχω κουραστεί» (Video)

Πέτρος Φιλιππίδης: «Θέλω να τα παρατήσω κάποια στιγμή, έχω κουραστεί» (Video) - Media

 

Καλεσμένος της Νάντιας Κοντογεώργη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» ήταν ο Πέτρος Φιλιππίδης με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» που θα προβάλλεται καθημερινά από την ΕΡΤ1 τον Οκτώβριο.

Αναφερόμενος στην καριέρα του τόσο στο θέατρο όσο και την τηλεόραση, ο ηθοποιός τόνισε ότι η προσπάθειά του για ένα “τέλειο” επαγγελματικό αποτέλεσμα τον έχει φθείρει και ότι σκέφτεται κάποια στιμγμή να σταματήσει, καθώς θεωρεί ότι η προσωπική του ζωή έχει μείνει πίσω…

«Είναι αρκετά απαιτητικά τα γυρίσματα. Το βιώνω άγρια. Δεν το έχω κάνει ξανά και είναι πολύ δύσκολο. Ευτυχώς, έχουμε έναν πολύ καλό σκηνοθέτη, τον Ανδρέα Μορφωνιό και μας βοηθάει πολύ σε αυτό. Είναι γρήγορος, αλλά όχι πρόχειρος. Το αποτέλεσμα της δουλειάς δεν το έχω δει ακόμα, αλλά η αίσθηση που έχω λέει ότι είναι κάτι αρκετά καλό. Σκέφτομαι το μέλλον, τι θα κάνω μετά από αυτό. Με φθείρει όλο αυτό, άλλα δεν θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου απ' όλο αυτό. Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα είναι πιο σημαντικό από την ψυχική ταραχή. Τώρα, βλέπω ότι ίσως να μην το αντέχω και πολύ αυτό και θέλω να τα παρατήσω κάποια στιγμή. Έχω κουραστεί. Μου έχει στερήσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν έρθει στιγμές που έχω πει: "φτάνει, γεια σας"» είπε, ενώ αναφερόμενος στον γιο του, τόνισε ότι είναι εξαιρετικός ηθοποιός και καλύτερος άνθρωπος από τον ίδιο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.