search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:36
MENU CLOSE

Οργή και συγκίνηση για 89χρονο (!) ντελιβερά – Έλαβε φιλοδώρημα 12.000 δολαρίων αλλά δουλεύει ακόμα… (Video)

29.09.2020 10:15
Οργή και συγκίνηση για 89χρονο (!) ντελιβερά – Έλαβε φιλοδώρημα 12.000 δολαρίων αλλά δουλεύει ακόμα… (Video) - Media

 

Φιλοδώρημα 12000 δολαρίων για έναν 89χρονο ντελιβερά συγκέντρωσαν χρήστες της πλατφόρμας του Tik Tok μετά από πρωτοβουλία της οικογένειας Valdez από τη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο λόγος για τον Derlin Newey ο οποίος παραδίδει εδώ και κάμποσο καιρό τις πίτσες της πιτσαρίας Papa Johns, έχοντας κερδίσει την καρδιά πολλών πελατών με το καλοσυνάτο χαμόγελο και την ευγένειά του.

Πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία που αναδεικνύει τη γενναιοδωρία μιας οικογένειας και εκατοντάδων άλλων πολιτών απέναντι σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, κυρίως όμως πρόκειται για ένα γεγονός που προκαλεί προβληματισμό και οργή, καθώς ένας άνθρωπος αναγκάζεται να εργαστεί στην ηλικία των 89 ετών προκειμένου να καταφέρει να επιβιώσει.

Πολλοί ήταν, λοιπόν, εκείνοι που θέλησαν να μάθουν για ποιο λόγο ένας 89χρονος άνδρας χρειάζεται να κάνει μια τόσο κοπιαστική δουλειά σε αυτήν την ηλικία για να πάρουν την πραγματικά αποκαρδιωτική απάντηση ότι τα ποσά κοινωνικής ασφάλισης που λαμβάνει, δεν επαρκούν για να καλύψουν τους λογαριασμούς του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:34