search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:24
MENU CLOSE

Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω χάρισμα – Όταν ήμουν μικρή είχα δει την Παναγία» (Video)

29.09.2020 10:27
Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω χάρισμα - Όταν ήμουν μικρή είχα δει την Παναγία» (Video) - Media

 

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία μεταξύ άλλων, δε διστάζει να αυτοσαρκαστεί, σχολιάζοντας την ηλικία της. “Είμαι αρχαία, είμαι Ακρόπολη” λέει με χιούμορ, ενώ αποκαλύπτει ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά για τις διαδικτυακές αναφορές στην ηλικία της.

«Συνεχίζω να γράφω το βιβλίο μου. Θα περάσουν από μέσα όλοι, όσα ζήσαμε με τον Φρέντυ. Επειδή είμαι ένα άτομο με αφέλεια, όλοι νομίζουν ότι είμαι ανάλαφρη. Είμαι και πολύ σοβαρή και πολύ κουλτουριάρα και επιτέλους να το πω δυνατά να το ακούσουν, έχω ζήσει με έναν Φρέντυ Γερμανό πάνω από 20 χρόνια. Θα μπορούσε να ζήσει με μια σαχλαμάρα; Έλεος! Θα βαριότανε» αναφέρει, μιλώντας για τον αείμνηστο και επί χρόνια σύντροφό της Φρέντυ Γερμανό, ενώ καταλήγοντας, ισχυρίζεται ότι έχει δει την… Παναγία!

«Έχω ένα χάρισμα λένε. Όταν ήμουν μικρή είχα δει την Παναγία. Η γιαγιά μου που ήταν προχωρημένη είπε ότι αν δεν ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά, είχα ήδη ξεκινήσει να σπουδάζω χορό, θα γίνω κάτι του Θεού» είπε χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15