28/10/2020 10:39:55

Εξοργισμένοι γονείς χτυπούν άγρια δασκάλα η οποία μέσα στην τάξη βάρεσε το παιδί τους (Video)

Εξοργισμένοι γονείς χτυπούν άγρια δασκάλα η οποία μέσα στην τάξη βάρεσε το παιδί τους (Video) - Media

 

Η δασκάλα στο νηπιαγωγείο δεν είχε την απαραίτητη ηρεμία για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της. Ήταν νευρική και εριστική με τα μικρά παιδιά ενώ σε πολλές περιπτώσεις δε δίσταζε να σηκώνει χέρι επάνω τους. Μάλιστα κάποιες φορές για να τιμωρήσει όποιο παιδάκι έκανε φασαρία, το κλείδωνε σε μια σκοτεινή τουαλέτα του σχολείου. 
Ένα παιδί δεν άντεξε και είπε στους γονείς του, τα όσα διαδραματίζονται μέσα στην αίθουσα του νηπιαγωγείου Νοχταμπούρι στην κεντρική Ταιλάνδη. Εκείνοι πήγαν στη διεύθυνση του σχολείου και ζήτησαν να δουν το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της αίθουσας. 
Μόλις το είδαν και βεβαιώθηκαν για τη βίαιη συμπεριφορά της δασκάλας, οι γονείς «εξερράγησαν». Την ίδια στιγμή έτρεξαν στο γραφείο των δασκάλων και βρήκαν τη νηπιαγωγό που βασάνιζε τα μικρά παιδιά.
Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα ορμάει στη δασκάλα ενώ ο πατέρας της ρίχνει μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο. Μάταια οι άλλοι συνάδελφοι της προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν. Οι γονείς ήταν σαν ταύροι σε υαλοπωλείο. Μάλιστα όταν τελείωσαν με τη δασκάλα, έσπευσαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλλαν μήνυση. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.