search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:53
MENU CLOSE

Εξοργισμένοι γονείς χτυπούν άγρια δασκάλα η οποία μέσα στην τάξη βάρεσε το παιδί τους (Video)

29.09.2020 12:44
Ελεγκτής έκανε παρατήρηση σε επιβάτη που δε φορούσε μάσκα στο λεωφορείο και εκείνος τον έσπασε στο ξύλο (Video)  - Media

 

Η δασκάλα στο νηπιαγωγείο δεν είχε την απαραίτητη ηρεμία για να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της. Ήταν νευρική και εριστική με τα μικρά παιδιά ενώ σε πολλές περιπτώσεις δε δίσταζε να σηκώνει χέρι επάνω τους. Μάλιστα κάποιες φορές για να τιμωρήσει όποιο παιδάκι έκανε φασαρία, το κλείδωνε σε μια σκοτεινή τουαλέτα του σχολείου. 
Ένα παιδί δεν άντεξε και είπε στους γονείς του, τα όσα διαδραματίζονται μέσα στην αίθουσα του νηπιαγωγείου Νοχταμπούρι στην κεντρική Ταιλάνδη. Εκείνοι πήγαν στη διεύθυνση του σχολείου και ζήτησαν να δουν το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της αίθουσας. 
Μόλις το είδαν και βεβαιώθηκαν για τη βίαιη συμπεριφορά της δασκάλας, οι γονείς «εξερράγησαν». Την ίδια στιγμή έτρεξαν στο γραφείο των δασκάλων και βρήκαν τη νηπιαγωγό που βασάνιζε τα μικρά παιδιά.
Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα ορμάει στη δασκάλα ενώ ο πατέρας της ρίχνει μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο. Μάταια οι άλλοι συνάδελφοι της προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν. Οι γονείς ήταν σαν ταύροι σε υαλοπωλείο. Μάλιστα όταν τελείωσαν με τη δασκάλα, έσπευσαν αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλλαν μήνυση. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:53