23/10/2020 13:58:43

Ηλιόπουλος: Γιατί κρατήθηκαν μυστικές οι συναντήσεις με υπουργούς της Βόρειας Μακεδονίας;

Ηλιόπουλος: Γιατί κρατήθηκαν μυστικές οι συναντήσεις με υπουργούς της Βόρειας Μακεδονίας; - Media
 
Στην αποκάλυψη ότι τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν υπουργοί της Βόρειας Μακεδονίας οι οποίοι είχαν και μυστικές συναντήσεις προχώρησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «έχει δύο επιλογές: ή θα φέρει άμεσα προς κύρωση τις διμερείς συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία στη Βουλή ή θα παραδεχτεί πως έχει χάσει τον έλεγχο όχι μόνο στη χώρα αλλά και στο ίδιο του το κόμμα».
 
Συγκεκριμένα, ο Ν. Ηλιόπουλος δήλωσε ότι «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αναγνώρισε χθες ως "ιστορική" τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η άρον-άρον απόσυρση του όρου "ιστορική", επιβεβαιώνει το μέγεθος της εξαπάτησης.
 
Από το πρωί, οι βουλευτές της ΝΔ προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ο κ. Πλεύρης ζητάει ευθύνες, ενώ για την κα Μπακογιάννη η Συμφωνία των Πρεσπών παράγει σταθερότητα στα Βαλκάνια.
 
Όταν καταλήξουν, ας μας απαντήσουν και στα εξής: είναι αλήθεια ότι χθες βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το μισό υπουργικό Συμβούλιο της Βόρειας Μακεδονίας; Με ποιους συναντήθηκαν και γιατί κρατήθηκαν μυστικές οι συναντήσεις;
 
Ο κ. Μητσοτάκης έχει δύο επιλογές: ή θα φέρει άμεσα προς κύρωση τις διμερείς συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία στη Βουλή ή θα παραδεχτεί πως έχει χάσει τον έλεγχο όχι μόνο στη χώρα αλλά και στο ίδιο του το κόμμα».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.