search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:43
MENU CLOSE

Δραματική διάσωση σέρφερ – Ήταν εξουθενωμένος και τα μανιασμένα κύματα των έσπρωχναν να τσακιστεί στα βράχια (Video)

29.09.2020 17:10
Δραματική διάσωση σέρφερ –  Ήταν εξουθενωμένος και τα μανιασμένα κύματα των έσπρωχναν να τσακιστεί στα βράχια (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε ακτή της Βόρειας Ιρλανδίας την ώρα που φυσούσαν δυνατοί άνεμοι και η θάλασσα είχε φουρτούνα. Τα κύματα έσκαγαν με ορμή επάνω στα βράχια και άφριζαν. Αυτή η κατάσταση φάνηκε ιδανική σε κάποιον νεαρό να βάλει το μαγιό του να πάρει το σερφ του και να βουτήξει στη μανιασμένη θάλασσα. 
Σύντομα όμως η σανίδα αναποδογύρισε και η μάχη με τα κύματα έγινε άνιση. Ο νεαρός εξουθενώθηκε και δεν μπορούσε να ξεφύγει από τα κύματα που τον έσπρωχναν με ορμή στα βράχια. Θα τσακιζόταν σε λίγα λεπτά.
Τότε κάποιος άνδρας από την ακτή που είδε τι είχε συμβεί, ενημέρωσε το λιμενικό το οποίο έσπευσε με ένα μικρό ταχύπλοο σκάφος να τον σώσει. Η επιχείρηση διάσωσης μόνο εύκολη δεν ήταν αφού τα κύματα έσπρωχναν και το σκάφος στα βράχια αλλά και ο σέρφερ όσο περνούσαν τα λεπτά εξουθενωνόταν ακόμη περισσότερο και βούλιαζε. 
Του πέταξαν σχοινί, τον έπιασαν και κατάφεραν να τον σώσουν και να τον ανεβάσουν στο σκάφος. Όταν κατάφεραν να τον ανεβάσουν στην ασφάλεια του σκάφους ο νεαρός είχε σημάδια υποθερμίας και εξάντλησης. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:42