24/10/2020 17:51:14

Δραματική διάσωση σέρφερ – Ήταν εξουθενωμένος και τα μανιασμένα κύματα των έσπρωχναν να τσακιστεί στα βράχια (Video)

Δραματική διάσωση σέρφερ –  Ήταν εξουθενωμένος και τα μανιασμένα κύματα των έσπρωχναν να τσακιστεί στα βράχια (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε ακτή της Βόρειας Ιρλανδίας την ώρα που φυσούσαν δυνατοί άνεμοι και η θάλασσα είχε φουρτούνα. Τα κύματα έσκαγαν με ορμή επάνω στα βράχια και άφριζαν. Αυτή η κατάσταση φάνηκε ιδανική σε κάποιον νεαρό να βάλει το μαγιό του να πάρει το σερφ του και να βουτήξει στη μανιασμένη θάλασσα. 
Σύντομα όμως η σανίδα αναποδογύρισε και η μάχη με τα κύματα έγινε άνιση. Ο νεαρός εξουθενώθηκε και δεν μπορούσε να ξεφύγει από τα κύματα που τον έσπρωχναν με ορμή στα βράχια. Θα τσακιζόταν σε λίγα λεπτά.
Τότε κάποιος άνδρας από την ακτή που είδε τι είχε συμβεί, ενημέρωσε το λιμενικό το οποίο έσπευσε με ένα μικρό ταχύπλοο σκάφος να τον σώσει. Η επιχείρηση διάσωσης μόνο εύκολη δεν ήταν αφού τα κύματα έσπρωχναν και το σκάφος στα βράχια αλλά και ο σέρφερ όσο περνούσαν τα λεπτά εξουθενωνόταν ακόμη περισσότερο και βούλιαζε. 
Του πέταξαν σχοινί, τον έπιασαν και κατάφεραν να τον σώσουν και να τον ανεβάσουν στο σκάφος. Όταν κατάφεραν να τον ανεβάσουν στην ασφάλεια του σκάφους ο νεαρός είχε σημάδια υποθερμίας και εξάντλησης. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.