search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:10
MENU CLOSE

Ξυλοκόπησαν με τακούνια στιλέτο τις συντρόφους των πρώην τους (Photos)

29.09.2020 17:47
Ξυλοκόπησαν με τακούνια στιλέτο τις συντρόφους των πρώην τους (Photos) - Media

 

Η ζήλεια τις οδήγησε σε παραλογισμό και παράνομες ενέργειες.

Δύο γυναίκες ξυλοκόπησαν τις νέες συντρόφους των πρώην τους με τακούνια στιλέτο σε μια επίθεση τρόμου που ξεκίνησε έξω από βρετανική παμπ.

Οι 24χρονες Κλόι Μόρις και η Κέσλι Ντάρμπι ήταν σε μια παμπ μαζί όταν είδαν τα θύματά τους, Τζέσικα Έρπ και Τζόντι Γουέστγουντ, που ήταν σε νέες σχέσεις με τους πρώην συντρόφους τους.

Η Μόρις και ο Ντάρμπι κακοποίησαν λεκτικά τις γυναίκες αποκαλώντας τις «γυμνοσάλιαγκες»  και «αλήτισσες», προτού παρέμβει το προσωπικό του μπαρ στις 7 Δεκεμβρίου 2018.

Τους ζητήθηκε να φύγουν από την παμπ στο Nuneaton, Warks. Αλλά περίμεναν έξω και φώναζαν άσχημα πράγματα στη δεσποινίς Ερπ και τη δεσποινίς Γουέστγουντ από το παράθυρο.

Όταν τα θύματα έφυγαν από την παμπ τα μεσάνυχτα, η Μόρις αφαίρεσε το ψηλοτάκουνο παπούτσι της και χτύπησε την Ερπ στο πρόσωπο.

Η Κλόι Μόρις

Όταν η Γουέστγουντ προσπάθησε να υπερασπιστεί τη φίλη της, η Μόρις την χτύπησε με το άλλο παπούτσι, ενώ η Ντάρμπι γονάτισε και την κλωτσούσε στο έδαφος

Η Μόρις και η Ντάρμπι ομολόγησαν τον τραυματισμό και την επίθεση όταν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο τη Δευτέρα.

Ο δικαστής Άντονι Πότερ τις καταδίκασε σε φυλάκιση, λέγοντας ότι οι γυναίκες φορούσαν ψηλοτάκουνα στιλέτα για να «προσθέσουν ένα στοιχείο κομψότητας και αίγλης» στην εμφάνισή τους.

Στην Μόρις επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή δύο ετών και 150 ώρες απλήρωτης εργασίας. Επιπλέον, υποχρεούται να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης 30 ημερών.

Η Ντάρμπι καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλάκιση με αναστολή για 18 μήνες και 120 ώρες μη αμειβόμενης εργασίας.

Η Κέσλι Ντάρμπι

Και οι δύο πρέπει να φορούν ηλεκτρονικές ετικέτες και να δώσουν συνολικά 329  ευρώ στα θύματα.

Ο δικαστής είπε: «Είναι σαφές ότι περίμενε να βγουν αυτές οι δύο γυναίκες. Η αφαίρεση του παπουτσιού ήταν σκόπιμη πράξη. Το ατύχημα είναι ιδιαίτερα σοκαριστικό.

«Ένα παπούτσι στιλέτο προορίζεται από τις περισσότερες γυναίκες να προσθέσει ένα στοιχείο εκλέπτυνσης και αίγλης, αλλά δεν υπήρχε τίποτα απομακρυσμένο ή εκλεπτυσμένο με τον τρόπο που συμπεριφερθήκατε έξω από την παμπ Black Swan».

«Αν το ψηλοτάκουνο είχε πάει στο μάτι κάποιου, θα τους είχε τυφλώσει» πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:05