search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:16
MENU CLOSE

Τα πολλά νεύρα του Νίκου Κοτζιά στον αέρα εκπομπής – «Δεν ξέρετε να συντονίζετε τη συζήτηση» (Video)

30.09.2020 06:15
Τα πολλά νεύρα του Νίκου Κοτζιά στον αέρα εκπομπής - «Δεν ξέρετε να συντονίζετε τη συζήτηση» (Video) - Media

 

Πολλά νεύρα φαίνεται πως έχει το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Κοτζιάς και ο οξύθυμος χαρακτήρας του τον οδηγεί να χάνει την αστική του ευγένεια.

Αυτό προέκυψε κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Kontra24» και στον Αιμίλιο Λιάτσο, στο Kontra, καθώς ο επικεφαλής του «Πράττω», αν και είχε προαναγγελθεί ότι θα έδινε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και θα μιλούσε «για όλους και για όλα», επέλεγε ποιες ερωτήσεις θα τού γίνουν και από ποιον και την ώρα που ο δημοσιογράφος έθιγε το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών -καθώς ήταν την ίδια ημέρα που η κυβέρνηση είχε προχωρήσει στην απαλοιφή της λέξης «ιστορική» από το κοινό ανακοινωθέν Ελλάδας-ΗΠΑ- ο Κοτζιάς επέμενε ότι θέλει να μιλήσει για… τα ελληνοτουρκικά.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, ο επικεφαλής του «Πράττω» φλέρταρε και με την αγένεια, όταν κατηγόρησε στον αέρα τον -πάντα ευγενικό- οικοδεσπότη του πως «δεν ξέρει να συντονίζει τη συζήτηση» και δήλωσε πως… μετάνιωσε που βγήκε στην εν λόγω εκπομπή. Νεύρα, πολλά νεύρα…

Δείτε μετά το 20.00

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:14