search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:06
MENU CLOSE

Σαμπάχ: Ο Ερντογάν έστειλε επιστολή στους Ευρωπαίους ηγέτες για την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο

30.09.2020 07:34
Σαμπάχ: Ο Ερντογάν έστειλε επιστολή στους Ευρωπαίους ηγέτες για την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο - Media

 

Νέα επιστολή στους Ευρωπαίους ηγέτες απέστειλε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την παραμονή της Συνόδου Κορυφής κατά τη διάρκεια της οποίας θα τεθούν επί τάπητος οι τουρκικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και θα συζητηθεί ο κατάλογος των κυρώσεων.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η επιστολή εστάλη σε όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες, εκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Νίκου Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Sabah, ο Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως το τελευταίο διάστημα οι ευρωτουρκικές σχέσεις δοκιμάζονται λόγω της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο.

«Με αυτή την επιστολή, η Τουρκία θέλει να μεταφέρει τις προτάσεις της για την επίλυση του προβλήματος» αναφέρει στην επιστολή ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30