search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:53
MENU CLOSE

Αεροσυνοδός της Ryanair απολύθηκε λόγω κορωνοϊού και έγινε… ντίλερ κοκαΐνης – Κατέληξε σε 28 μήνες φυλάκιση (Photos)

30.09.2020 08:48
Αεροσυνοδός της Ryanair απολύθηκε λόγω κορωνοϊού και έγινε... ντίλερ κοκαΐνης - Κατέληξε σε 28 μήνες φυλάκιση (Photos)  - Media

 

Μια αεροσυνοδός φυλακίστηκε για περισσότερα από δύο χρόνια για εμπορία ναρκωτικών, αφού στράφηκε στο έγκλημα μετά την απώλεια της δουλειάς της εν μέσω περικοπών του κορωνοϊού στον πολύπαθο τομέα των αερομεταφορών.

Dobre (above) began a relationship with a man she met on an app and moved to Staffordshire

Staffordshire Police stopped Dobre's grey Fiat Punto in Stoke-on-Trent on the night of August 7

Η Αλεξάνδρα Ντόμπρε, 27 ετών, η οποία υπήρξε αεροσυνοδός για την Ryanair και την Wizz Air, εργάστηκε στο αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου, αλλά απολύθηκε κατά το lockdown της περασμένης άνοιξης.

Dobre is a former air hostess

Dobre had been based at London Luton Airport but was made redundant during lockdown

Στη συνέχεια ξεκίνησε μια σχέση με έναν άνδρα που γνώρισε μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών και μετακόμισε στο Staffordshire, προτού συμφωνήσει να παραδώσει κοκαΐνη αφού είχε τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και έλλειψη μετρητών.

Dobre (pictured) pleaded guilty to possession of Class A drugs with intent to supply

Ωστόσο, η αστυνομία του Staffordshire σταμάτησε το γκρι της Fiat Punto στο Stoke-on-Trent τη νύχτα της 7ης Αυγούστου και μετά από έλεγχο βρήκε έξι συσκευασίες κοκαΐνης μέσα στο πορτοφόλι της.

Police searched a flat in Hanley and came across 81 small snap-seal bags of white powder concealed in a bedside table, which tested positive for cocaine. Another six sealed bags of the class A substance were found. Detectives also seized £480 in cash, along with a mobile phone

Η αστυνομία έψαξε και σε ένα διαμέρισμα στο Χάνλεϊ και βρήκε 81 μικρές σακούλες με λευκή σκόνη, κρυμμένες σε κομοδίνο, οι οποίες αποδείχτηκε ότι περιείχαν κοκαΐνη. Βρέθηκαν δε άλλα έξι σφραγισμένα σακουλάκια κατηγορίας Α. Συνολικά, τα 19,4 γραμμάρια είχαν εκτιμώμενη τιμή δρόμου μεταξύ 1.740 και 2.610 λίρες στερλίνες.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν επίσης 480 λίρες στερλίνες σε μετρητά, μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο. Η Ντόμπρε ομολόγησε την ενοχή της για κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας Α με σκοπό την προμήθεια. Θέλοντας να δικαιολογηθεί για την πράξη της, δήλωσε πως μετακόμισε στη Βρετανία από τη Ρουμανία πριν από τρία χρόνια, προσθέτοντας: «Ήμουν αεροσυνοδός για αρκετά χρόνια, με διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες. Ήμουν αμειβόμενη, αλλά έχασα τη δουλειά μου την άνοιξη φέτος και έχασα και τον σπίτι μου ως αποτέλεσμα της απόλυσης»…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:51