search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:45
MENU CLOSE

Κλειστή για 20 μέρες η Αθηνών-Σουνίου

30.09.2020 12:16
Κλειστή για 20 μέρες η Αθηνών-Σουνίου - Media
 
Κλείνει για τους οδηγούς η παραλιακή λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου, λόγω ρωγμής στον βράχο στο ύψος των δύο τούνελ, που είναι γνωστά ως «Τρύπες του Καραμανλή».
 
Η Αθηνών-Σουνίου θα παραμείνει, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, κλειστή για 20 με 25 ημέρες, όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
 
Ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι «υπάρχει σημαντική ρωγμή στον βράχο στο ρεύμα από Αθήνα προς Σούνιο», και συγκεκριμένα η ρηγμάτωση είναι 10 εκατοστά, κάτι που καθιστά επιτακτική την διόρθωσή της.
 
Όπως είπε ο περιφερειάρχης Αττικής, έχει δοθεί ήδη εντολή για να εκπονηθούν μελέτες ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα, ενώ η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 20 με 25 ημέρες.
 
Όσο για την εναλλακτική διαδρομή που θα δοθεί στους πολίτες, ο κ. Πατούλης είπε ότι η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται από τα φανάρια στο ύψος της παραλίας της Βάρκιζας.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:45