search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:32
MENU CLOSE

Όταν οι νεαροί Καφετζόπουλος-Μιχαλόπουλος μοιράζονταν την ίδια σκηνή με Λαμπέτη-Παπαμιχαήλ (Photo)

30.09.2020 13:48
Όταν οι νεαροί Καφετζόπουλος-Μιχαλόπουλος μοιράζονταν την ίδια σκηνή με Λαμπέτη-Παπαμιχαήλ (Photo) - Media

 

Μια φωτογραφία, μια ολόκληρη εποχή. Μια συνεργασία, δεκαετίες πριν.

Ένα κλικ μας γύρισε πίσω στο 1978. Στον λογαριασμό που φέρει το όνομα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο Instagram, είδαμε μια συλλεκτική φωτογραφία με το άρωμα του θεατρικού κόσμου των 70s.

Στα τέλη εκείνης της δεκαετίας, στη σκηνή του θεάτρου Σούπερσταρ θα ανέβαινε η παράσταση Φιλουμένα Μαρτουράνο του Εduardo de Filippo, σε μετάφραση Κώστα Ταχτσή. Η Έλλη Λαμπέτη, μια γυναίκα-σύμβολο του κόσμου της υποκριτικής στην Ελλάδα, θα κρατούσε τον ομώνυμο ρόλο. Μαζί της, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ αλλά και δύο ανερχόμενοι ηθοποιοί της εποχής: ο Αντώνης Καφετζόπουλος (27 ετών τότε) και ο Πάνος Μιχαλόπουλος (29 ετών).

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό «dimitrispapamichailofficial» τον οποίο είναι γνωστό ότι τον διαχειρίζεται ο γιος του ηθοποιού, Γιάννης, φέρει την λάμψη και την φρεσκάδα μιας εποχής που χάρισε στο θεατρικό κοινό της Αθήνας μοναδικές στιγμές που λάμπουν στον χρόνο και ζωντανεύουν πλέον μόνο από φωτογραφίες.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούσαν οι: Έλλη Λαμπέτη, Σαπφώ Νοταρά, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Γιώργος Μοσχίδης, Αντώνης Καφετζόπουλος, Κατερίνα Γώγου, Ντενίζ Μπαλτσαβιά, Πάνος Μιχαλόπουλος, Γιάννης Φακής, Όλια Λαζαρίδου, Σάββας Αξιώτης, Τάκης Θεοφανίδης. Τέτοιες φωτογραφίες μας μεταφέρουν σε μια θεατρική εποχή που ζει πλέον μόνο στις αναμνήσεις εκείνων που είχαν το προνόμιο να την ζήσουν.

Πηγή: bovary.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30