search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:47
MENU CLOSE

Θυμάστε την «Πετρούλα» που έλεγε τον καιρό; – Δείτε τι κάνει σήμερα (Photo)

30.09.2020 13:57
Θυμάστε την «Πετρούλα» που έλεγε τον καιρό; - Δείτε τι κάνει σήμερα (Photo) - Media
 
Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια δεν την βλέπουμε στην τηλεόραση. Η Πετρούλα Κωστίδου ασχολείται πλέον με την Ψυχολογία. Μιλώντας στην εφημερίδα “ON time”, η 31χρονη εξήγησε πως έχει χαράξει νέους ορίζοντες στη ζωή της και αυτό είναι κάτι που την κάνει πολύ ευτυχισμένη.
“Δεν θέλω να ξαναγυρίσω στην τηλεόραση. Θέλω να πάρω το πτυχίο μου στην Ψυχολογία. Έχω κάνει μία συνειδητή επιλογή να μην μιλάω για τη ζωή μου” είπε. Όσον αφορά τον ρόλο που είχε στην τηλεόραση, χαμογελαστή και ευδιάθετη απάντησε αν έχει μετανιώσει. “Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα αλλά φυσικά έμαθα πολλά. Έχω αλλάξει τον τρόπο ζωής μου και κάνω διαφορετικά πράγματα. Δεν θέλω καμία επαφή με την τηλεόραση”.
 
Η Πετρούλα Κωστίδου πλέον, παρότι καθημερινά δέχεται πολύ συχνά τηλεφωνήματα, προκειμένου να κάνει κάποια εμφάνιση ή να συμμετάσχει σε κάποια εκπομπή, πολύ ευγενικά απαντά ότι ότι ακόμη δεν το επιθυμεί καθώς θέλει να κάνει focus στις σπουδές της και σε αυτό το νέο της επαγγελματικό ταξίδι, που την έχει συνεπάρει.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:45