search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:57
MENU CLOSE

Μεθυσμένη ρατσίστρια εισέβαλε σε κεμπαπτζίδικο, έβριζε, πέταξε τα ντονέρ κάτω, έδειχνε το στήθος της και φώναζε ότι την βιάζουν (Video)

30.09.2020 13:58
Μεθυσμένη ρατσίστρια εισέβαλε σε κεμπαπτζίδικο, έβριζε, πέταξε τα ντονέρ κάτω, έδειχνε το στήθος της και φώναζε ότι την βιάζουν (Video) - Media

 

Η 33χρονη Ανν Μαρί Φόουλερ, είναι από την Βρετανία. Έχει την τυπική αγγλική γυναικεία… ομορφιά, πιστεύει στην ανωτερότητα της φυλής της και μισεί οποιονδήποτε μελαμψό μα κυρίως τους Άραβες και τους Πακιστανούς. 
Η Άνν συνήθως μεθάει σε σημείο να μην θυμάται την επόμενη μέρα τι έκανε ούτε που ξύπνησε. Μια τέτοια βραδιά που είχε πιεί αποφάσισε να εκδικηθεί όλους τους σκουρόχρωμους Πακιστανούς και Άραβες και μπήκε σε ένα κεμπαπτζίδιο στην πόλη της το Φολκιρκ της Σκωτίας. Αφού παράγγειλε ένα περιποιημένο ντονέρ σε πίτα, ήρθε η ώρα να πληρώσει. 
Κάτι που δεν έκανε. Όρθια άρχισε να βρίζει το προσωπικό και τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού. Τους έλεγε βρωμιάρηδες, τους έλεγε ότι πρέπει να πληρώσουν, ρωτούσε τι δουλειά είχαν στη χώρα της, τους έβριζε. Μάλιστα έπιασε το κεμπάπ της και άρχισε να το τρίβει στους πάγκους, και να χαλάει το μαγαζί. Αφού είδε ότι οι άνθρωποι δεν αντιδρούν, τότε πέταξε το στήθος της έξω και άρχισε να φωνάζει πως τη βιάζουν. Μάλιστα διέλυσε και τη βιτρίνα του μαγαζιού
Οι ψύχραιμοι ιδιοκτήτες τηλεφώνησαν στην αστυνομία και αμέσως διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα ήταν μεθυσμένη και ουδέποτε υπήρξε έστω και υπόνοια βιασμού. Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο το οποίο αποφάσισε να μην φυλακιστεί η Άνν αλλά να πληρώσει 5000 ευρώ ζημιές που έκανε στο μαγαζί. 

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:57