search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:25
MENU CLOSE

Πατέρας γίνεται «ελεύθερος σκοπευτής» και δολοφονεί δυο κοπέλες στο δρόμο – Είπε ότι το έκανε επειδή ήταν θύμα μπούλινγκ ως έφηβος

30.09.2020 16:21
Πατέρας γίνεται «ελεύθερος σκοπευτής» και δολοφονεί δυο κοπέλες στο δρόμο – Είπε ότι το έκανε επειδή ήταν θύμα μπούλινγκ ως έφηβος - Media

 

Ο Αλεξέι Αλεξάντροφ 35 ετών είναι πατέρας 2 παιδιών και από όσα λένε οι φίλοι του, είναι υπόδειγμα οικογενειάρχη και φίλου. Όμως πίσω από αυτό το προσωπείο κρυβόταν ένας ψυχρός δολοφόνος. 


Ο Αλεξάντροφ το 2018 ανέβηκε σε μια ταράτσα στην πόλη Γιεκατερίνεμπουργκ, μαζί με μια καραμπίνα από αυτές που χρησιμοποιούν οι ελεύθεροι σκοπευτές. Σημάδεψε από το ισχυρό σκοπευτικό και πυροβόλησε τυχαία τον κόσμο που περνούσε 6 φορές. Δυο γυναίκες που έκαναν αμέριμνες πικνικ στο απέναντι πάρκο, η Ξένια Σολτάνοβα και η Αναστασία Κουζνέτσοβα δέχτηκαν τις σφαίρες και έπεσαν νεκρές. 


Η αστυνομία της πόλης κινητοποιήθηκε άμεσα απέκλεισε την περιοχή και σε χρόνο ρεκόρ ανέκρινε 4.500 ανθρώπους που περνούσαν από το σημείο προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη. 


Δεν άργησε να συλλάβει τον δολοφόνο ο οποίος σήμερα καταδικάστηκε από το αρμόδιο δικαστήριο σε ισόβια. Στην απολογία του είπε ότι μισούσε τις γυναίκες όχι επειδή είχε κάποιο σεξουαλικό πρόβλημα αλλά επειδή όταν ήταν έφηβος στο σχολείο τα κορίτσια τον κοροίδευαν και του έκαναν μπούλινγκ. Στην κυνική ομολογία του είπε μόνο 5 λέξεις: «Σκοπός μου ήταν να σκοτώσω»
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10