search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:17
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Αν η κατάσταση απόλυτου χάους δεν ήταν τραγική για τους πολίτες, η κυβέρνηση θα θύμιζε απλά Δελφινάριο

30.09.2020 16:22
ΣΥΡΙΖΑ και εσωκομματικές διεργασίες - Καταγραφή δυνάμεων και στόχων για Κίνηση Μελών και ΡΕΝΕ σε πανελλαδικές συνδιασκέψεις - Media

 

Με ειρωνικό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ διάφορες πρωτοβουλίες στελεχών της κυβέρνησης, από την διαφωνία του ΥΠΟΙΚ Χρήστου Σταϊκούρα να δημιουργηθεί νέα δομή για πρόσφυγες στις Θερμοπύλες, μέχρι τα προβλήματα της ΝΔ σχετικά με τη συζήτηση στη Βουλή των τριών μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης δήθεν έτριξε τα δόντια στους υπουργούς του για τις ευθύνες για το γενικευμένο κυβερνητικό μπάχαλο, η κα Κεραμέως χρεώνει το φιάσκο με τις μάσκες και τα κενά στα σχολεία σε όλους πλην του εαυτού της, ο κ. Σταϊκούρας βγάζει ανακοίνωση για την τοποθέτηση του στο υπουργικό συμβούλιο και την αντίθεση του στην προσφυγική δομή στην εκλογική του περιφέρεια καρφώνοντας τον κ. Μηταράκη και περί τους σαράντα βουλευτές της ΝΔ δεν επιτρέπουν στον κ. Μητσοτάκη να φέρει στη βουλή για ψήφιση τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία απειλώντας με καταψήφιση. Αν η κατάσταση απόλυτου χάους δεν ήταν τραγική για τους πολίτες, η κυβέρνηση θα θύμιζε απλά Δελφινάριο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:16