20/10/2020 01:12:24

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι απαντά για την αποχώρηση της Κουτσελίνη από την εκπομπή του (Video)

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τι απαντά για την αποχώρηση της Κουτσελίνη από την εκπομπή του (Video) - Media

 

Για την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή του έπειτα από έντονη ενόχλησή της κλήθηκε να μιλήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ωστόσο, ο παρουσιαστής δε θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα.

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ο παρουσιαστής τόνισε ότι δε θέλει να δώσει και άλλες διαστάσεις ενώ επισήμανε ότι εκτιμά ιδιαίτερα τη Ζήνα Κουτσελίνη την οποία θα περιμένει στην εκπομπή ποαρά τα όσα διαδραματίστηκαν.

«Δεν έχω καμία τέτοια διάθεση να μπω σε αυτή τη διαδικασία, δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό το θέμα τώρα γιατί… Οι σχέσεις μας είναι καταπληκτικές με την Ζήνα Κουτσελίνη, μιλάμε στο τηλέφωνο, ανταλλάσσουμε μηνύματα, είναι υπέροχες. Ελπίζω να ξανάρθει στην εκπομπή, την εκτιμώ, την συμπαθώ και την σέβομαι πάρα πολύ. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μου με τη Ζήνα έτσι κι αλλιώς» ανέφερε.

Οι φήμες, πάντως λένε ότι μια ερώτηση που έκαναν οι Σφήκες στην παρουσιάστρια υπερέβη τα εσκαμμένα με αποτέλεσμα να προκαλέσουν την “έκρηξή” της.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.