search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:42
MENU CLOSE

Το non paper που… «έκαψε» τον υπουργό και εκνεύρισε το Μαξίμου

01.10.2020 06:24
Πηγές Μαξίμου: Απόφαση Μητσοτάκη «για προληπτικούς λόγους» το «σκληρό» locdown μίας εβδομάδας - Media

 

Παρά την οργή και ενόχληση που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου για την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εκνευριστεί πολύ με τον στενότατο συνεργάτη του, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Κι αυτό διότι ενόσω βρισκόταν στην Κρήτη με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο, ο Μητσοτάκης πληροφορήθηκε ότι το υπουργείο Εσωτερικών έχει στείλει ένα non paper με το οποίο απεκδύεται όλων των ευθυνών για το φιάσκο διαρκείας με τις μάσκες που δεν… έχουν φτάσει ακόμη στα σχολεία και «δείχνει» το υπουργείο Παιδείας.

Σύμφωνα με το matrix24.gr αυτό, λοιπόν, δεν άρεσε καθόλου στον πρωθυπουργό, τόσο γιατί δεν είχε ενημερωθεί -αν και ο Θεοδωρικάκος συνηθίζει να τού λέει τα πάντα- όσο και γιατί καταλαβαίνει πως τώρα που «χοντραίνει» το παιχνίδι, αν αρχίσει ο κάθε υπουργός να εκδίδει non paper κατά των συναδέλφων του, το κυβερνητικό πουλόβερ θα αρχίσει να ξηλώνεται επικίνδυνα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15