search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:09
MENU CLOSE

Αθήνα: Έβαλαν πετσέτες στις εισόδους των σπιτιών τους για να μην περάσει ο κορωνοϊός

01.10.2020 07:26
Αθήνα: Έβαλαν πετσέτες στις εισόδους των σπιτιών τους για να μην περάσει ο κορωνοϊός - Media

 

Τουλάχιστον υπερβολική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αντίδραση των ενοίκων μιας πολυκατοικίας στην Αθήνα, σε ότι αφορά τα μέτρα προαστασίας που πήραν για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, σε πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας, μια οικογένεια είναι σε καραντίνα στο διαμέρισμά της και οι γείτονες έβαλαν πετσέτες στις πόρτες για να μην… περάσει ο ιός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, το ζευγάρι είχε αρχικά λίγο πυρετό και βήχα, όμως εκεί που ανησύχησαν ήταν όταν τα ίδια συμπτώματα παρουσίασε και το μωρό τους.

Στο νοσοκομείο που το πήγαν για εξετάσεις ενημερώθηκαν οτι έχει κολλήσει και εκείνο και επειδή μέχρι στιγμής τα συμπτώματα που έχουν δεν είναι βαριά, τους ζητήθηκε να μείνουν σε περιορισμό σπίτι τους.

Εκείνοι, ως όφειλαν, ειδοποίησαν άμεσα τον διαχειριστή της πολυκατοικίας ο οποίος και έβαλε μία ανακοίνωση στην είσοδο ζητώντας σε όλους να είναι προσεκτικοί, να τηρούν τα μέτρα προστασίας και να μην χρησιμοποιούν πολύ το ασανσέρ.

Κάποιοι όμως φαίνεται ότι φοβήθηκαν λίγο παραπάνω, φτάνοντας στο σημείο να βάλουν πετσέτες στις πόρτες για να μειώσουν τις πιθανότητες να κολλήσουν. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33