search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:05
MENU CLOSE

Εξαγριωμένος ιδιοκτήτης σκύλου βαράει με μπουνιές το τρομαγμένο και κουλουριασμένο σκυλί του (Video)

01.10.2020 12:42
Συγκλονίζει τυφλός σκύλος που διάνυσε 25 χιλιόμετρα για να ξαναβρεί τον άνθρωπο που τον φρόντιζε - Media

 

Εξαγριωμένος ιδιοκτήτης σκύλου βαράει με μπουνιές το τρομαγμένο και κουλουριασμένο σκυλί του (Video)

Το βίντεο που τράβηξε τυχαία μια γυναίκα στο Μπόιτον Μπιτς της Φλόριντα, είναι εξοργιστικό. Δείχνει τον ιδιοκτήτη ενός σκύλου να σκύβει και να το βαράει με γροθιές. Το κακόμοιρο το ζωντανό έχει κουλουριαστεί από τον φόβο αλλά και τον πόνο. 
Ο σκύλος ονομάζεται Άντι και είναι πρόσμιξη Λαμπραντόρ με Πιτμπουλ. Είναι ένα μαύρο συμπαθέστατο σκυλί. Η γυναίκα που τραβούσε με το κινητό της ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία και σε λίγα λεπτά ο ιδιοκτήτης του σκύλου είχε προσαχθεί. 
Όταν δε, είδαν και το βίντεο με συνοπτικές διαδικασίες του πήραν την επιμέλεια. Οι κατηγορίες αφορούσαν στην κακοποίηση του ζώου. Το βίντεο ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν πολλές. Τώρα ο ιδιοκτήτης ζητάει να του επιστραφεί ο σκύλος επειδή τον αγαπάει πάρα πολύ. 
Μάλιστα λέει πως βρέθηκε σε αυτήν την έξαλλη κατάσταση επειδή το σκυλί βγήκε στο δρόμο και δεν τον άκουγε με αποτέλεσμα εκείνος να τρομάξει ότι θα το πατήσει κάποιο αυτοκίνητο ή θα το χάσει, και όταν το έπιασε και του φόρεσε λουράκι, ξέσπασε. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:05