search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:34
MENU CLOSE

Μήνυμα Τραμπ, Πούτιν, Μακρόν για Ναγκόρνο Καραμπάχ: Σταματήστε άμεσα τις συγκρούσεις

01.10.2020 12:49
Μήνυμα Τραμπ, Πούτιν, Μακρόν για Ναγκόρνο Καραμπάχ: Σταματήστε άμεσα τις συγκρούσεις - Media
 
Κοινή δήλωση με την οποία καταδικάζουν την κλιμάκωση των συγκρούσεων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και ζητούν την άμεση κατάπαυση του πυρός, εξέδωσαν οι πρόεδροι των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Ρωσίας.
 
Οι τρεις χώρες, οι οποίες συμπροεδρεύουν στην λεγόμενη «ομάδα Μινσκ», καλούν τους ηγέτες Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση την επανάληψη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, με καλή πίστη και χωρίς προϋποθέσεις.
 
Η ανακοίνωση: αναφέρει ότι «εμείς, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, που εκπροσωπούμε τις συμπροεδρεύουσες χώρες της Ομάδας Μινσκ του ΟΑΣΕ , καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την κλιμάκωση της βίας στη ζώνη σύγκρουσης Ναγκόρνο-Καραμπάχ.
 
Εκφράζουμε τη λύπη μας για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών
 
Ζητούμε την άμεση παύση των εχθροπραξιών μεταξύ των εν λόγω στρατιωτικών δυνάμεων.
 
Καλούμε επίσης τους ηγέτες της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν να ξεκινήσουν χωρίς καθυστέρηση την επανάληψη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, με καλή πίστη και χωρίς προϋποθέσεις, υπό την αιγίδα των χωρών της Ομάδας Μινσκ του ΟΑΣΕ»
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:33