search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:04
MENU CLOSE

Νέοι πονοκέφαλοι για τους Καρντάσιαν: Πρώην σωματοφύλακας κατηγορεί Κρις Τζένερ και Κόρτνι Καρντάσιαν για παρενόχληση

01.10.2020 13:17
Νέοι πονοκέφαλοι για τους Καρντάσιαν: Πρώην σωματοφύλακας κατηγορεί Κρις Τζένερ και Κόρτνι Καρντάσιαν για παρενόχληση - Media
 
Οι Κρις Τζένερ και Κόρτνι Καρντάσιαν αρνούνται ισχυρισμούς περί σεξουαλικής παρενόχλησης έπειτα από μία νέα αγωγή που κατατέθηκε από έναν πρώην σωματοφύλακα που εργάστηκε για την οικογένεια το 2017.
 
Σύμφωνα με τα έγγραφα του δικαστηρίου, η 64χρονη Τζένερ, κατηγορείται για μοτίβο ανεπιθύμητων και ανεπιθύμητων σεξουαλικών προσεγγίσεων και για ενοχλητική ανάρμοστη συμπεριφορά.
 
Ο Μαρκ ΜακΓουίλιαμς που υπέβαλε την αγωγή για σεξουαλική παρενόχληση, κατηγορεί επίσης την 41χρονη κόρη της Κρις Τζένερ, Κόρτνι, για εχθρικό εργασιακό περιβάλλον, φυλετικές διακρίσεις και διακρίσεις λόγω φύλου.
 
Αντεπίθεση από Τζένερ
Ο δικηγόρος της Τζένερ, Μάρτι Σίνγκερ, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς σε μια δήλωση στο DailyMail.com: «Οι Κρις Τζένερ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν αρνούνται έντονα τους εντελώς ψευδείς ισχυρισμούς του πρώην φρουρού ασφαλείας Μαρκ ΜακΓουίλιαμς.
 
Οι παράλογοι ισχυρισμοί του είναι σαφώς κατασκευασμένοι και έρχονται σε αντίθεση με τα εύκολα επιβεβαιωμένα γεγονότα. Η Κρις δεν ενήργησε ποτέ ανάρμοστα προς αυτόν.Η εταιρεία ασφαλείας σταμάτησε να αναθέτει στον ΜακΓουίλιαμς να εργάζεται εκεί αφού ο φρουρός επανειλημμένα πιάστηκε να κοιμάται στο αυτοκίνητό του κατά της διάρκεια της εργασίας.
 
Αξιοσημείωτα, ο ΜακΓουίλιαμς δεν υπέβαλε ποτέ καταγγελίες στον εργοδότη του για την Κρις έως ότου επινοήσει αυτόν τον γελοίο ισχυρισμό ένα χρόνο αργότερα. Αν και η Κόρτνεϊ κατονομάζεται στην αγωγή, δεν κατηγορείται ότι έκανε κάτι ακατάλληλο, ούτε έχει κάνει. Όταν η Κρις και η Κόρτνεϊ νικήσουν αυτήν την επιπόλαια αγωγή, σκοπεύουν να μηνύσουν αμέσως τον ΜακΓουίλιαμς και τους δικηγόρους του για κακόβουλη δίωξη».
 
«Μη συναινετική φυσική επαφή»
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΜακΓουίλιαμς εργάστηκε για την οικογένεια το 2017 και ισχυρίστηκε ότι η Κρις «ξεκίνησε ένα μοτίβο συμπεριφοράς που περιλαμβάνει μη συναινετική φυσική επαφή με τον ενάγοντα ακατάλληλης και σεξουαλικής φύσης».
 
Ο ΜακΓουίλιαμς ισχυρίστηκε επίσης ότι η Κρις Τζένερ «επανειλημμένα και συχνά το προκαλούσε το σώμα της να έρχεται σε στενή σωματική επαφή» με το σώμα του. Ο ισχυρισμός περιλαμβάνει τα εξής: Κάνοντας μασάζ στον λαιμό, τους ώμους, τα χέρια και την πλάτη χωρίς συγκατάθεση, αναγκάζοντας το χέρι της να ακουμπά στον μηρό και τη βουβωνική χώρα, κάνοντας τη λεκάνη της να τρίβεται στη δική του χωρίς συγκατάθεση ή έγκριση.
 
Η φυλετική διάκριση περιελάμβανε κατηγορίες για διαδεδομένη και σκληρή χλεύη, παρενόχληση, υποτιμητικά σχόλια και ταπεινωτική κακομεταχείριση. Ο ΜακΓουίλιαμς φέρεται να επικοινώνησε με το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, αλλά δεν έγιναν περαιτέρω ενέργειες. Ανεστάλη η εργασία του στην Κρις Τζένερ, αλλά εξακολουθούσε να ανατίθεται για την Κόρτνεϊ.
 
Ο πρώην φρουρός ασφαλείας φέρεται να απολύθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 και αμέσως μετά υπέβαλε αγωγή. Ισχυρίστηκε ότι μετά την έξοδο του, υπέστη παρενόχληση, εκφοβισμό και κατά ένα τρόπο απειλές για ανάρμοστη συμπεριφορά σε μια προσπάθεια να αποτραπεί ή να εμποδιστεί να προχωρήσει σε οποιαδήποτε μορφή δράσης, από το στρατόπεδο Καρντάσιαν-Τζένερ.
 
Ο ΜακΓουίλιαμς είναι ιδρυτικό μέλος και στενός φίλος του R. Kelly καθώς ίδρυσαν το μουσικό συγκρότημα MGM στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Σημειώνεται ότι μετά από 20 σεζόν στο E!, το «Keeping Up With The Kardashians», η σειρά που εκτόξευσε την οικογένεια στο προσκήνιο, πρόκειται να τελειώσει τον Ιανουάριο του 2021.
 
Πηγή: iefimerida.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15