19/01/2021 03:27:33

Η δραματική προσπάθεια μιας μητέρας να σώσει την 7χρονη κόρη της από τα σαγόνια ενός μεγαλόσωμου πιτμπουλ (Video)

Η δραματική προσπάθεια μιας μητέρας να σώσει την 7χρονη κόρη της από τα σαγόνια ενός μεγαλόσωμου πιτμπουλ (Video) - Media

 

Tο βίντεο που θα δείτε παγώνει και κόβει την ανάσα. Τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας σε κάποιον δρόμο στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή. Δείχνει ένα 7χρονο κοριτσάκι να προχωράει σε μια στάση μαζί με τη μητέρα του.
Εντελώς ξαφνικά έnα θηριώδες πιτμπουλ εμφανίζεται και αρχίζει να κυνηγάει το κορίτσι. Το παιδί στην προσπάθεια του να ξεφύγει πάει να κρυφτεί πίσω από τη μητέρα του.
Το σκυλί της αρπάζει το πόδι και αρχίζει να την τραβάει. Μάταια η μητέρα προσπαθούσε να σώσει το παιδί της. Κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται και να κλωτσάει το σκυλί για να αφήσει το κορίτσι. 


Μέχρι που ξαφνικά εμφανίζεται ένας άνδρας ο οποίος βγάζει πιστόλι και το κολλάει στο μέτωπο του πιτμπουλ. Το σκυλί εξαγριωμένο δεν το αφήνει. Εμφανίζεται και άλλος άνδρας ο οποίος κρατάει ένα φτυάρι και με αυτό χτυπάει το σκυλί. Και πάλι τίποτε.
Τελικά όσοι άνθρωποι και εάν προσπαθούσαν να τραβήξουν το σκυλί δεν κατάφεραν να του ανοίξουν τα σαγόνια. Μόνο όταν εκείνο θέλησε τα άνοιξε και άφησε το παιδάκι. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε και κανείς δεν το κυνήγησε. 
Το κοριτσάκι ονομάζεται Τζασμίν και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι το πόδι του είχε σπάσει σε πολλά σημεία και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο. Η επέμβαση πέτυχε, το παιδί αναρρώνει και δεν κινδυνεύει το πόδι του. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.