search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:03
MENU CLOSE

Europa League: Μεγάλη πρόκριση στους ομίλους με επική ανατροπή η ΑΕΚ, 2-1 την Βόλφσμπουργκ στο 94′

01.10.2020 17:55
Europa League: Μεγάλη πρόκριση στους ομίλους με επική ανατροπή η ΑΕΚ, 2-1 την Βόλφσμπουργκ στο 94

 

Με γκολ του Ανσαριφάρντ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η ΑΕΚ νίκησε με 2-1 την Βόλφσμπουργκ κι εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League.

Μεγάλη μάχη έγινε στο ΟΑΚΑ. Στο 20′ η ΑΕΚ έχασε σπουδαία ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Μάνταλος δεν μπόρεσε να ευστοχήσει σε πέναλτι που κέρδισε η Ένωση, με τον Πέρβαν να αποκρούει. 

Στο 45’ η γερμανική ομάδα άνοιξε το σκορ με τον Μεχμέντι να κάνει ωραίο πλασέ στην κίνηση (ο Βασιλαντωνόπουλος δεν πρόλαβε να του κλείσει το οπτικό πεδίο) για το 1-0.

Η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 65′ με σουτ “φωτοβολίδα” του Σιμόες. Ο Ανσαριφάρντ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 94′ δίνοντας στην Ένωση μια μεγάλη πρόκριση. 

Εκτός 11άδας έμεινε τελικά ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Μάσιμο Καρέρα αποφάσισε ν’ αφήσει στον πάγκο τον Κροάτη, μια απόφαση – έκπληξη, ενώ επέλεξε ως βασικό τον Λιβάι Γκαρσία. 

Το αρχικό σχήμα της Ένωσης:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:03