05/12/2020 02:36:24

Στα σκαριά το νέο κόμμα με στελέχη από το «Ποτάμι» - Η στάση του Σταύρου Θεοδωράκη

Στα σκαριά το νέο κόμμα με στελέχη από το «Ποτάμι» - Η στάση του Σταύρου Θεοδωράκη  - Media

 

Περίπου 150 πρώην στελέχη και φίλοι του Ποταμιού οργανώνουν ιδρυτικό συνέδριο νέου κόμματος που θα επιχειρήσει να εκφράσει το ρεύμα του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Έχουν εκλέξει ήδη εκτελεστική γραμματεία και έχουν δημιουργήσει ένα blog το οποίο θα λειτουργήσει ως forum πολιτικού προβληματισμού.

Oπως γράφει το Tvxs, aνάμεσά τους θα δει κανείς τον Θανάση Χειμωνά (που πέρασε από το ΠΑΣΟΚ στο Ποτάμι), τον Νίκο Νυφούδη (πρώην βουλευτή του Ποταμιού), τον Γιάννη Κωνσταντινίδη (καθηγητή στο ΠΑΜΑΚ και σύμβουλο του επικεφαλής του Ποταμιού), τον ξάδελφο και συνονόματο του Σταύρου Θεοδωράκη, υποψήφιους ευρωβουλευτές όπως η Κλεοπάτρα Σιδηροπούλου κα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs, η κυοφορία του νέου κόμματος συντελείται υπό εχεμύθεια γιατί λόγω πανδημίας είναι δύσκολο να προγραμματιστεί ιδρυτικό συνέδριο. Ο επικεφαλής του Ποταμιού που ανέστειλε τη λειτουργία του μετά την αποτυχία του στις εκλογές, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ούτε εμπλέκεται στο εγχείρημα ούτε το ενθαρρύνει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.