search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:15
MENU CLOSE

ΚΤΕΛ στην Αττική: Δεν ήξεραν οι οδηγοί τους δρόμους – Βοήθεια με GPS και οδηγίες από τους επιβάτες (Video)

02.10.2020 07:21
ΚΤΕΛ στην Αττική: Δεν ήξεραν οι οδηγοί τους δρόμους - Βοήθεια με GPS και οδηγίες από τους επιβάτες (Video) - Media

 

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το πρωί -και συνεχίζουν- στα 10 λεωφορεία των ΚΤΕΛ που επιστρατεύτηκαν από χθες Πέμπτη για να περιοριστούν τα φαινόμενα συνωστισμού στα ΜΜΜ της Αθήνας.

Καθώς οι οδηγοί ήρθαν από την Τρίπολη, τον Πύργο, τα Γρεβενά και άλλες πόλεις, είναι πολύ λογικό το γεγονός ότι δεν γνώριζαν τους δρόμους της πρωτεύουσας. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναγκάζονται να χρησιμοποιούν GPS για να εκτελέσουν το δρομολόγιο, ενώ σε άλλες περιπτώσεις ζητούσαν οδηγίες ακόμη και από τους επιβάτες!

Η κάμερα του MEGA, μάλιστα, κατέγραψε έναν επιβάτη να βοηθά τον οδηγό του λεωφορείου να ολοκληρώσει το δρομολόγιο από τους Θρακομακεδόνες προς την Κηφισιά.

Ο οδηγός συμβουλεύεται και τον χάρτη του κινητού του τηλεφώνου και καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής το GPS παραμένει ανοιχτό.

Για δεκαπέντε ημέρες, θυμίζουμε, όπως έχουν ενημερωθεί, θα βρίσκονται στην Αθήνα μαζί με τα οχήματά τους οι οδηγοί από τα ΚΤΕΛ Τρίπολης, Πύργου, Γρεβενών και άλλων περιφερειακών πόλεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:14