Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υλικά
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200ο C και βράζουμε σε ένα κατσαρολάκι το ρύζι με ½ ποτήρι νερό μέχρι να χυλώσει. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ που έχουμε διαλύσει με λίγο κρύο γάλα, και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τη βανίλια και όλα μαζί τα αδειάζουμε στο κατσαρολάκι με το ρύζι, ανακατεύοντας συνεχώς για να μην κολλήσει.
Όταν δούμε ότι αρχίζει να πήζει, το αδειάζουμε σε πήλινα μπολάκια (κεσεδάκια) και τα τοποθετούμε σε μεγάλο ταψί που έχουμε βάλει λίγο νερό. Ψήνουμε στους 200ο C για 15 λεπτά περίπου ή μέχρι να σχηματιστεί μια κρούστα. Πασπαλίζουμε με κανέλα και σερβίρουμε!
Συμβουλή
Μπορούμε να σερβίρουμε το ρυζόγαλο σκέτο με κανέλα ή με μια από τις παρακάτω εκδοχές από όλες τις γωνιές της γης :
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.