search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:00
MENU CLOSE

Πέτσας: Μόνο ο Τσίπρας δεν κατάλαβε τίποτα, ψάχνει σωσίβιο από τα εσωκομματικά του προβλήματα

02.10.2020 10:17
Διαψεύδει και ο Πέτσας τα δημοσιεύματα για ΕΟΔΥ: «Fake news – Ένα το σύστημα καταγραφής κρουσμάτων» - Media

 

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απάντησε άμεσα στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος άφηνε αιχμές για τους χειρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών.

Ο κ. Πέτσας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο μοναδικός άνθρωπος σε ολόκληρο τον κόσμο που δεν είδε και δεν κατάλαβε τίποτα από την χθεσινή απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και το μήνυμα που έστειλε στην Τουρκία, είναι ο κύριος Τσίπρας.

Θλιβερή εξαίρεση, που αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο συγκρινόμενη με τις αντιδράσεις όλων των διεθνών παραγόντων, περιλαμβανομένης της ίδιας της Τουρκίας και του διεθνούς Τύπου. Καταλαβαίνουμε ότι προσπαθεί να βρει σωσίβιο από τα εσωκομματικά του προβλήματα, αλλά απάντηση σε αυτά δεν είναι η πολιτική μυωπία και η μικροψυχία, ιδίως όταν τοποθετείται σε τόσο κρίσιμα θέματα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:00