search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:54
MENU CLOSE

Ένα κοντέινερ γεμάτο κοκαΐνη αξίας 35 εκ. ευρώ

02.10.2020 14:18
Ένα κοντέινερ γεμάτο κοκαΐνη αξίας 35 εκ. ευρώ  - Media

 

Τα ναρκωτικά ήταν συσκευασμένα σε σακούλες μέσα σε κοντέινερ και ζύγιζαν 700 κιλά. Τα εντόπισαν οι άνδρες της δίωξης ναρκωτικών της Δομινικανής Δημοκρατίας στο λιμάνι Multimodal Caucedo στο Boca Chica. 


Το κοντέινερ μαζί με άλλα 9 παρόμοια επρόκειτο να φορτωθεί σε ένα πλοίο με προορισμό την Ευρώπη. Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία και με μια επιχείρηση χολιγουντιανού τύπου στο λιμάνι, τα εντόπισαν. 
Έκαναν φύλλο και φτερό και τα 10 κοντέινερ και βρήκαν την τεράστια ποσότητα στο τελευταίο και δέκατο κοντέινερ. Μετά την επιχείρηση η αστυνομία συνέλαβε 15 εμπλεκόμενους ενώ πιστεύει ότι θα συλλάβει και άλλους αφού πρόκειται για πολυπλόκαμη οργάνωση εμπορίας ναρκωτικών. 


Δεν είναι η πρώτη φορά μέσα στο χρόνο που από τη Δομινικανή Δημοκρατία ξεκινάει φορτίο ναρκωτικών με προορισμό την Ευρώπη. Το Μάιο στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών η αστυνομία εκεί εντόπισε σε αεροπλάνο πάλι προερχόμενο από τη Δομινικανή Δημοκρατία 400 κιλά κοκαίνης μέσα σε βαλίτσα. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:53