search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:13
MENU CLOSE

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει παπούτσια και χαμόγελα σε παιδιά

02.10.2020 14:31
Ο ΟΠΑΠ προσφέρει παπούτσια και χαμόγελα σε παιδιά - Media

 

Ο ΟΠΑΠ, πιστός στη δέσμευσή του για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας, υλοποιεί ακόμη μια δράση προσφοράς για τα παιδιά. Με την υποστήριξη του δικτύου των συνεργατών του, ο ΟΠΑΠ θα προσφέρει ένα ζευγάρι παιδικά αθλητικά παπούτσια για κάθε ένα κατάστημά του στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτής της νέας πρωτοβουλίας εταιρικής υπευθυνότητας, η εταιρεία θα διανείμει συνολικά 4.000 ζευγάρια παπούτσια σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Τα πρώτα 602 ζευγάρια παπούτσια παραδόθηκαν την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020, στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου και σε δομές των Παιδικών Χωριών SOS στη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε από συνεργάτες του ΟΠΑΠ στη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι συμμετέχουν έμπρακτα σε όλες τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που πραγματοποιεί η εταιρεία.

O Διευθυντής του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου, κ. Άκης Δρεπανίδης, δήλωσε: «Στα Παιδικά Χωριά SOS αισθανόμαστε πραγματικά τυχεροί που o ΟΠΑΠ στηρίζει το έργο μας, ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να καλύψουμε βασικές ανάγκες των παιδιών. Ένα θερμό ευχαριστώ στην εταιρεία και τους συνεργάτες της, οι οποίοι με αυτήν την απλή κίνηση προσφέρουν χαρά και ουσιαστική βοήθεια σε τόσα παιδιά που έχουν ανάγκη».

Επόμενοι σταθμοί της νέας πρωτοβουλίας του ΟΠΑΠ είναι η Καλαμάτα, η Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο και η Πάτρα, όπου οι τοπικοί συνεργάτες του δικτύου ΟΠΑΠ, θα επισκεφθούν τις κατά τόπους δομές των Παιδικών Χωριών SOS και του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να προσφέρουν αθλητικά παπούτσια στα παιδιά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:13