search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:25
MENU CLOSE

Ξυλοδαρμός 14χρονου από συμμαθητές του στην Κρήτη: «Ο ένας του κράταγε τα χέρια και ο άλλος τον χτυπούσε»

02.10.2020 14:39
Ξυλοδαρμός 14χρονου από συμμαθητές του στην Κρήτη: «Ο ένας του κράταγε τα χέρια και ο άλλος τον χτυπούσε» - Media

 

Τον ξυλοδαρμό ενός 14χρονου μαθητή έξω από το σχολείο του στην Κρήτη καταγγέλλουν οι γονείς του παιδιού. Η περιγραφή του περιστατικού από τη θεία του αγοριού.

Το σοβαρό περιστατικό bullying έλαβε χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ένας μαθητής γυμνασίου κατέληξε την Πέμπτη στο νοσοκομείο, μετά από επίθεση που δέχτηκε από συμμαθητές του.

Η θεία του παιδιού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star και περιέγραψε το περιστατικό λέγοντας αρχικά: «μετά το σχόλασμα είχαν μαζευτεί 10 παιδιά, μαζί με δύο συμμαθητές του παιδιού μας. Ο ένας του κρατούσε τα χέρια και ο άλλος τον χτυπούσε με γροθιές στο πρόσωπο».

«Εκεί ήταν και η ξαδέρφη του παιδιού, η οποία φώναζε “σας παρακαλώ βοηθήστε τον ξάδερφό μου” και προσπάθησε να μπει στη μέση. Την έσπρωξαν και έπεσε κάτω. Κανένα παιδί δεν τόλμησε να βοηθήσει» είπε στη συνέχεια η θεία του 14χρονου και πρόσθεσε: «το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη μητέρα του, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί οίδημα στο μάτι και στο στόμα».

Η γυναίκα τόνισε ότι υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες από γονείς, καθώς ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και σε άλλα παιδιά του σχολείου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:24