search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:53
MENU CLOSE

Σοκαριστικό βίντεο: Λιοντάρι αρπάζει μέσα από τα κάγκελα το χέρι φύλακα σε ζωολογικό κήπο – Ήθελε να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες (Video)

02.10.2020 14:48
Σοκαριστικό βίντεο: Λιοντάρι αρπάζει μέσα από τα κάγκελα το χέρι φύλακα σε ζωολογικό κήπο – Ήθελε να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στον ζωολογικό κήπο «Χαν» στο Ντακάρ της Σενεγάλης και το κατέγραψε με το κινητό του ένας επισκέπτης που έβγαζε εκείνη την ώρα φωτογραφίες. Ο άνδρας φωτογράφιζε μια παρέα τουριστών και σε δεύτερο πλάνο είχε το κλουβί του λιονταριού με τον φύλακα του ζωολογικού κήπου να το ταΐζει μέσα από τα κάγκελα.
Κάποια στιγμή ο φύλακας θέλει να εντυπωσιάσει τους τουρίστες και τους κοιτάζει ενώ με το χέρι του συνέχιζε να ταιίζει το λιοντάρι. Μάλιστα δεν κοιτούσε καθόλου προς το κλουβί. 
Δεν ήθελε και πολύ το λιοντάρι για να ξυπνήσει μέσα του ο κυνηγός. Με μια ταχύτατη κίνηση αρπάζει με τα σαγόνια του το χέρι του φύλακα και αρχίζει να το τραβάει προς το μέρος του. 
Οι φριχτοί πόνοι και τα ουρλιαχτά του έκαναν τους τουρίστες να γυρίσουν το κεφάλι τους. Ο άνδρας προσπαθούσε να βγάλει το χέρι του από τα σαγόνια και όσο το προσπαθούσε τόσο το λιοντάρι τράβαγε ακόμη πιο πολύ.
Τελικά και για καλό του ο άνδρας κατάφερε να απεγκλωβίσει το χέρι του από τα δόντια του λιονταριού χωρίς να του το κόψει. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:52