01/03/2021 15:34:50

Νέες τριβές στην κυβέρνηση: Αποστάσεις Θεοδωρικάκου από Κεραμέως για τις καταλήψεις

Νέες τριβές στην κυβέρνηση: Αποστάσεις Θεοδωρικάκου από Κεραμέως για τις καταλήψεις - Media
 
Μόνο λίγες ημέρες μετά τις συστάσεις του πρωθυπουργού προς τα μέλη της κυβέρνησης για συνευθύνη, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, φάνηκε να διαφοροποιείται από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, για το ζήτημα των καταλήψεων.
 
Όπως σημειώνει η «Αυγή», μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, ο υπουργός Εσωτερικών, αφού εξέφρασε τη διαφωνία του με τις καταλήψεις, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση είναι στην ίδια πλευρά με τους μαθητές.
 
«θέλω να περάσω ένα μήνυμα: Αυτή η κυβέρνηση ακούει τα παιδιά. Ακούει τους μαθητές. Ακούει τους δασκάλους και τους καθηγητές. Είμαστε από την ίδια πλευρά του λόφου. Δεν είμαστε απέναντι» σημείωσε ο Τ. Θεοδωρικάκος και συμπλήρωσε:
 
«Είμαι ο τελευταίος που θα πω ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Φυσικά υπάρχουν προβλήματα. Και οι κυβερνήσεις είναι εδώ για να κάνουν τα πάντα για να τα αντιμετωπίσουν. Κι αυτό κάνει αυτή η κυβέρνηση. Κάνει ό,τι μπορεί για να αντιμετωπίσει τα θέματα και τα προβλήματα της παιδείας. Θα ήθελα, λοιπόν, να απευθύνω ένα κάλεσμα προς τα παιδιά μας. Να μπουν στο δρόμο του διαλόγου, της συζήτησης και της συνεργασίας και εκεί να διοχετεύσουν τη διεκδίκησή τους, η οποία επαναλαμβάνω ότι είναι θεμιτή».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.