search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:27
MENU CLOSE

Χαρδαλιάς για Τσιόδρα: Δεν υπάρχουν διαφωνίες του Σωτήρη σε σχέση με όσα έχουμε προχωρήσει

02.10.2020 16:13
Κορωνοϊός: Έκτακτη σύσκεψη με Τσιόδρα - Χαρδαλιά για τη Δυτική Αττική - Media

 

Την παράταση των περιοριστικών μέτρων για αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού μέχρι 12 Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πανδημία του κορωνοϊού, αναφέρθηκε στον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό και λοιμωξιολόγο, Σωτήρη Τσιόδρα.

Αρχικά ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε πως: «με τον κ. Τσιόδρα δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό, από ό,τι κάναμε από την πρώτη μέρα της πανδημίας, ό,τι κάναμε, κάνουμε και τώρα» και πρόσθεσε ότι: «ο κ. Τσιόδρας είναι παρών, συμμετέχει με όλη την ομάδα των επιδημιολόγων, με περισσότερο focus στο κομμάτι το επιστημονικό».

«Εΐναι ο άνθρωπος που μοιραζόμαστε μαζί του καθημερινά κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα» σύνεχισε ο Νίκος Χαρδαλιάς και υπενθύμισε τις φορές που ο ίδιος και ο καθηγητής παρενέβησαν σε περιστατικά συναγερμού.

«Είμαστε όλοι μια ομάδα, είμαστε όλοι μια οικογένεια και υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις, όπως στις οικογένειες όλων μας. Το ζήτημα είναι πως μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία προχωράμε όλοι για το καλύτερο. Και πιστέψτε με δεν υπάρχουν διαφωνίες του Σωτήρη σε σχέση με όσα έχουμε προχωρήσει και μπορώ να το καταθέσω και δημόσια αυτό» κατέληξε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:27