search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:24
MENU CLOSE

Προκλητική δήλωση Ερντογάν για τη Σύνοδο Κορυφής: «Κενές απειλές και εκβιασμοί στην Ανατολική Μεσόγειο»

02.10.2020 17:17
Προκλητική δήλωση Ερντογάν για τη Σύνοδο Κορυφής: «Κενές απειλές και εκβιασμοί στην Ανατολική Μεσόγειο» - Media

 

Με μια ολιγόλογη δήλωση σχολίασε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε., στις οποίες δεν υπήρχαν κυρώσεις κατά της χώρας του.

Ο Ερντογάν αρκέστηκε να πει ότι «εκείνοι που εξαπέλυαν κενές απειλές και εκβιασμούς στην Ανατολική Μεσόγειο, έπρεπε να λάβουν υπ’ όψιν τους τις εκκλήσεις μας για διάλογο».

Νωρίτερα, το ΥΠΕΞ της Τουρκίας είχε φροντίσει να ρίξει λάδι στη φωτιά, καθώς είχε επισημάνει ότι «αν και οι αποφάσεις για τη χώρα μας που ελήφθησαν κατά τη συνεδρίαση της Ειδικής Διάσκεψης Κορυφής των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιέχουν ορισμένα θετικά στοιχεία, πολλά πράγματα απέχουν από την αλήθεια. Στο κείμενο, από τη μια πλευρά, ορισμένες χώρες της ΕΕ προσπαθούν να βελτιώσουν τις σχέσεις με την Τουρκία, από την άλλη πλευρά, είναι παράδειγμα του πώς οι σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση “έγιναν όμηρος” Ελλάδας και Κύπρου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:23