search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:22
MENU CLOSE

Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ μετά την «γυριστή» για τον διορισμό Ζαρούλια: «Να παραδεχτεί πως έκανε ανοησία ο Τασούλας, να ζητήσει συγγνώμη και ο Μητσοτάκης»

02.10.2020 18:33
Σκληρή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ μετά την «γυριστή» για τον διορισμό Ζαρούλια: «Να παραδεχτεί πως έκανε ανοησία ο Τασούλας, να ζητήσει συγγνώμη και ο Μητσοτάκης» - Media

 

«Αφού ο κ. Τασούλας πέντε μέρες πριν την απόφαση για τη Χρυσή Αυγή διόρισε την υπόδικη νεοναζί Ζαρούλια ως μετακλητή στη Βουλή, αφού με δηλώσεις του επέμεινε ότι είναι «απόλυτο δικαίωμα» του κ. Μιχαλολιάκου και αφού το σύνολο του δημοκρατικού κόσμου αντέδρασε σφόδρα, έσπευσε να δηλώσει ότι θα αλλάξει τον κανονισμό της Βουλής, κατόπιν εορτής» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τον διορισμό της Ελένης Ζαρούλια ως μετακλητή στη Βουλή.

Και προσθέτει: «Θα ήταν προτιμότερο να παραδεχθεί πως έκανε ανοησία και να ζητήσει απλά μια συγνώμη. Τόσο αυτός όσο και ο κος Μητσοτάκης που θεωρεί ότι όλα μπορούν να γίνουν ανεκτά από τη κοινή γνώμη με τη μέθοδο του επικοινωνιακού damage control».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15