search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:03
MENU CLOSE

Στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Σεβαστίδης

03.10.2020 10:01
Στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Σεβαστίδης - Media

 

Συνομιλίες με τον πρόεδρο της Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) Χριστόφορο Σεβαστίδη και τον εκπρόσωπο Τύπου της Ένωσης Χαράλαμπο Σεβαστίδη είχε ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Θεόφιλος Ξανθόπουλος κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα γραφεία της ΕΔΕ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΔΕ, ο κ. Ξανθόπουλος ενημερώθηκε για την κατάσταση και τα προβλήματα στη Δικαιοσύνη και του αναφέρθηκαν τα αιτήματα που υποβλήθηκαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Όπως αναφέρεται, επίσης, στην ανακοίνωση, έγινε εκτενής αναφορά και εκφράστηκε η ανησυχία για τα ζητήματα της τεχνητής νοημοσύνης του σχεδίου Πισσαρίδη και των προτάσεων του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου.

Τέλος, ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και ο κ. Ξανθόπουλος επισήμανε ότι είναι στην διάθεση της Ένωσης για περαιτέρω συζητήσεις.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:01