search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:19
MENU CLOSE

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Τι απαντά σε όσους επιλέγουν να δουν ριάλιτι

05.10.2020 06:38
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Τι απαντά σε όσους επιλέγουν να δουν ριάλιτι - Media

 

Συνέντευξη στο περιοδικό «Enjoy» παραχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλώντας μεταξύ άλλων για την πανδημία του κορωνοϊού και τις επιπτώσεις της, αλλά και για την επιστροφή των ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση, ο ηθοποιός υπογραμμίζει ότι η πανδημία επηρέασε πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, με την ανεργία να αναμένεται να αυξηθεί δραματικά, ενώ αναφερόμενος σε όσους επιλέγουν να παρακολουθούν ριάλιτι αντί για μυθοπλασία, τονίζει ότι κάτι πάει “στραβά” με τους ίδιους…

Το οικονομικό τσουνάμι που πήρε και σήκωσε το καλοκαίρι τον τουρισμό θα επηρεάσει με τα απόνερά του και άλλους κλάδους. Η ανεργία θα εκτοξευθεί σε μεγάλο βαθμό. Με αυτήν την ψυχολογία δεν ξέρω πως θα πάει ο κόσμος να διασκεδάσει σε κλειστούς χώρους.

Ποιος θα πάει σε κάποιο μπαρ, κέντρο εστίασης, μουσική σκηνή, αν βάλει στο μυαλό του ότι τα κρούσματα κάθε ημέρα αυξάνονται; Τώρα βγαίνουμε σε ανοιχτούς χώρους, μετά τι θα γίνει; Εδώ σου λένε να φοράς σε ανελκυστήρα μάσκα. Πώς θα πας να ψωνίσεις σε ένα κλειστό εμπορικό κέντρο;

Πιστεύω ότι όλοι οι κλάδοι χρειάζονται πλέον κρατική μέριμνα με την πανδημία. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει κι ο αθλητισμός. Πώς θα ξαναγυρίσει ο κόσμος, οι φίλαθλοι στα γήπεδα να δουν έναν αγώνα; Χρειάζεται πολύ σοβαρή και βαθιά σκέψη από τους ιθύνοντες.

Αναφερόμενος σε όσους επιλέγουν να παρακολουθήσουν ριάλιτι είπε: 

«Τα κανάλια δημιουργούν παραγωγές για όλα τα γούστα, εσύ επιλέγεις τι θα πάρεις… Τι αξίες έχεις; Πού θα πας; Θα χαθείς στο ανούσιο; Τι θέλεις τελικά από όλη αυτήν την ποικιλία να αγοράσεις; Είναι θέμα δημοκρατίας να υπάρχουν διαφορετικά προγράμματα. Αν εσύ, φέτος, που έχεις τόσες ωραίες σειρές στην τηλεόραση, εκφράζεσαι μέσα από το ριάλιτι και τις ζωές των άλλων, κάτι συμβαίνει μαζί σου. Δεν λειτουργείς καλά.

Σε μια δημοκρατία λέμε και τα όχι μας, λέμε και τα ναι μας. Υπάρχουν οι «Άγριες Μέλισσες», η «Αγγελική», η «Μουρμούρα», το «Παρουσιάστε», η «Φαμίλια», εσύ τι θέλεις να δεις; Χρειάζεται μια συλλογική προσπάθεια και από τους δημιουργούς και από τα κανάλια για αν γίνονται ωραία πράγματα. Είναι ένας συνεχής αγώνας, που δεν τελειώνει ποτέ, αρκεί να είμαστε αισιόδοξοι, εργατικοί, θετικοί.

Οφείλουμε και γενικότερα ως Έλληνες να παλέψουμε ακόμη και στα πιο δύσκολα, ως γενική στάση ζωής, για τους συνανθρώπους μας και για τη νέα γενιά»,

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:16