search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:14
MENU CLOSE

Η απάντηση της Παπαγεωργίου στη Μαλέσκου: «Δεν θα ζητήσω και συγγνώμη» (Videos)

05.10.2020 09:10
Η απάντηση της Παπαγεωργίου στη Μαλέσκου: «Δεν θα ζητήσω και συγγνώμη» (Videos) - Media

 

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το πρωί της Δευτέρας, δίνοντας -μεταξύ άλλων- τη δική της  απάντηση στη διαμάχη που έχει προκύψει με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Μια… κόντρα που ξεκίνησε από τον σχολιασμό της ίδιας σε πρόσφατη ενδυματολογική επιλογή της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ, η οποία δεν το άφησε ασχολίαστο, υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε “σεξιστική και προσβλητική επίθεση”. 

«Εγώ ήμουν ξεκάθαρη, όπως είμαι πάντα, με σεβασμό και αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέρα από το ντύσιμο της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και αν δεν καταλαβαίνεις ότι, εγώ τουλάχιστον, ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα το στιλιστικό μόνο κομμάτι. Κάνεις ότι πιστεύεις εσύ. Δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανε αυτό ή δεν το έκανε» απαντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν προτίθεται να ζητήσει συγγνώμη.

«Όλοι οι άνθρωποι κάνουμε την προσπάθεια μας και κακοπροαίρετος δεν ήταν κανείς. Να το πούμε και αυτό. Το να σχολιάστηκε κάτι στην εκπομπή που έχει ειπωθεί από άλλη εκπομπή και από άλλον άνθρωπο και ακούστηκε μια φράση, που ακούγεται εδώ και ενάμιση χρόνο σχεδόν, είναι η χρησιμοποίηση που έχει κάνει ένας άλλος άνθρωπος σε μια φράση. Εγώ, οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό το κομμάτι, το έκοψα ξεκάθαρα και έμεινα στο στιλιστικό κομμάτι» τόνισε, επίσης, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Να μπω στη διαδικασία να ζητήσω συγνώμη, εάν έχω κάνει κάτι κακό, φυσικά και θα το είχα κάνει κατευθείαν. Από τη στιγμή που βλέπω, όμως, ότι παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα… Ε, δεν θα ζητήσω και συγνώμη! Όχι! Ίσως να μην της άρεσε αυτό το κομπλιμέντο, οκ, αυτό είναι θέμα της».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:14