search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:43
MENU CLOSE

Χριστίνα Σούζη: Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της και το έκαναν άνω – κάτω (Video)

05.10.2020 09:36
Χριστίνα Σούζη: Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της και το έκαναν άνω – κάτω (Video) - Media

 

Δύσκολο Σαββατοκύριακο πέρασε η Χριστίνα Σούζη όταν μπήκε στο σπίτι της και διαπίστωσε πως είχε πέσει θύμα ληστείας. Μάλιστα οι διαρρήκτες είχαν κάνει την οικεία της άνω κάτω. Η γνωστή μετεωρολόγος μίλησε και είπε ότι αναστατώθηκε πολύ βλέποντας το σπίτι της σε αυτή την άσχημη… κατάσταση.

«Μου πήραν 120 ευρώ. Γυρίσαμε από διήμερο εκτός Αττικής και βρήκα το σπίτι μου άνω κάτω. Μου άνοιξαν το σπίτι και την πόρτα πιθανότατα με μαγνήτη». Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σουζη περιγράφει στο «ΘΕΜΑ» πως αδίστακτοι διαρρήκτες μπήκαν μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι χθες το απόγευμα, το έκαναν «άνω κάτω» και στη συνέχεια έγιναν…καπνός αφού άρπαξαν 120 ευρώ.

«Βρήκα το σπίτι μου χάλια. Είναι ένας πραγματικός εφιάλτης αυτό που συνέβη. Θα πρέπει να ήξεραν ότι φεύγω. Θα είχαν ακούσει μάλλον που το είπα το πρωί της Παρασκευής στις εκπομπές του ΣΚΑΙ ότι θα πάω τριήμερο», μας είπε η πασίγνωστη μετεωρολόγος, η οποία είχε φύγει για ολιγοήμερες διακοπές.

«Στο σπίτι επιασαν τα πάντα και τα έκαναν χαλια. Θα ενημερώσω την αστυνομια. Η πόρτα ανοίχτηκε πανεύκολα. Ήξεραν τι έκαναν. Δεν μπήκαν σε κανένα άλλο διαμέρισμα στην πολυκατοικία μου», συνέχισε η κυρία Σούζη. Όπως μας είπε η έμπειρη μετεωρολόγος θα αλλάξει κλειδαριά ενώ σκέφτεται και το ενδεχόμενο να βάλει συναγερμό στο σπίτι της προκειμένου να μην ζήσει ξανά άλλες τέτοιες στιγμές.

Η κυρία  Σούζη μίλησε για το θέμα και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:42