search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:16
MENU CLOSE

Οι Αγγλοι «στέλνουν» τον Παπασταθόπουλο στην Εβερτον του Αντσελότι

05.10.2020 09:51
papastathopoulos.jpg

 

Οι Άγγλοι επιμένουν για την προοπτική της μεακίνησης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Αρσεναλ στην Έβερτον. Ήδη μέσα στο Σαββατοκύριακο, υπήρξαν δημοσιεύματα που αναφέρονταν στο ενδιαφέρον της πρωτοπόρου της αγγλικής Premier League για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, τον οποίο δεν υπολογίζει στα σχέδιά του, ο Μικέλ Αρτέτα.

Τώρα, νέα δημοσιεύματα από «The Sun» και «Express», σημειώνουν, ότι ο Παπασταθόπουλος, που δεν έχει αγωνιστεί με την Άρσεναλ αυτή τη σεζόν, είναι ο κεντρικός αμυντικός που θέλει ο Κάρλο Αντσελότι για να ενισχύσει τις επιλογές του στην οπισθοφυλακή.

Επίσης, οι ίδιες πηγές, προσθέτουν ότι ο Παπασταθόπουλος βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες σε συνομιλίες με την Νάπολι, προκειμένου να μετακομίσει την ομάδα του ιταλικού Νότου στην περίπτωση πώλησης του Καλιντού Κουλιμπαλί. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:15