search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:36
MENU CLOSE

Ιστορική πρόκριση για Τσιτσιπά: Πέρασε στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός

05.10.2020 13:45
Τσιτσιπάς: Απαντά στους επικριτές του για το Ντουμπάι - «Απλά, τους λυπάμαι» (Video/Photo) - Media

 

Ο Ελληνας τενίστας κέρδισε εύκολα με 3-0 σετ τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Ο Ελληνας τενίστας έκανε «φύλλο και φτερό» τον Βούλγαρο, που μέχρι τον τέταρτο γύρο δεν είχε χάσει ούτε σετ. Ο 22χρονος πρωταθλητής παίζοντας τένις πολύ υψηλού επιπέδου επικράτησε με 6-3, 7-6 (9), 6-2 και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης που πραγματοποιείται στο Παρίσι.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος προημιτελικός σε επίπεδο Grand Slam για τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά το 2019, όταν είχε βρεθεί στους «8» του Αυστραλιανού Οπεν.

Τότε είχε νικήσει τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και στη συνέχεια αποκλείστηκε στα ημιτελικά από τον Ράφα Ναδάλ.

Αυτή τη φορά, στους «8» του Ρολάν Γκαρός, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Τον Ρώσο, με τον οποίο έπαιξε πριν από λίγες ημέρες στον τελικό του Αμβούργου.

Ένα ματς που είχε στα χέρια του, αλλά «αυτοκτόνησε» και ηττήθηκε με 2-1.

Ευκαιρία για τον Ελληνα τενίστα να πάρει εκδίκηση από τον Ρώσο, ο οποίος επικράτησε με ανατροπή 3-1 σετ του Μάρτον Φούκσοβιτς. Στο σημερινό παιχνίδι ο Στέφανος είχε 23 winners και 30 αβίαστα λάθη, ενώ από την άλλη ο Βούλγαρος είχε 21 winners και 50 αβίαστα λάθη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:36