search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:47
MENU CLOSE

Ολόκληρη ομάδα μπάσκετ θετική στον κορωνοϊό

05.10.2020 14:59
Ολόκληρη ομάδα μπάσκετ θετική στον κορωνοϊό - Media

 

Η γαλλική ομάδα μπάσκετ της Ορτέζ, ανακοίνωσε πως όλοι οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό και τέθηκαν σε καραντίνα.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 15 κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ της Ορτέζ. Κάτι τέτοιο δεν έχει προηγούμενο στο χώρο του μπάσκετ, αφού άπαντες στο σύλλογο κόλλησαν τον ιό.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ορτέζ, 11 παίκτες αλλά και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και φυσικά ακολουθούν το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Έπειτα από τεστ που υποβλήθηκε όλο το τιμ, βρέθηκαν συνολικά 11 άτομα θετικά στον κορονοϊό, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι από το προπονητικό σταφ.

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή (2/10) και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν σήμερα (5/10), με ολόκληρη την ομάδα να τίθεται σε καραντίνα.

Υπενθυμίζουμε πως λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η Χίμκι ανακοίνωσε τρία θετικά κρούσματα κορονοϊού σε παίκτες της. Από άλλα τρία σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπαρτσελόνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41