search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:23
MENU CLOSE

Ο πασίγνωστος σεφ Νόμπου Ματσουχίσα διδάσκει πώς να τρως σωστά το σούσι! (Video)

06.10.2020 07:49
Ο πασίγνωστος σεφ Νόμπου Ματσουχίσα διδάσκει πώς να τρως σωστά το σούσι! (Video) - Media

 

Μπορεί το σούσι να αποτελεί λατρεμένο γεύμα για όλο και περισσότερους, ωστόσο, είναι σημαντικό να τρώγεται και με τον σωστό τρόπο.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο Ιάπωνας σεφ Νόμπου Ματσουχίσα ο οποίος παραδίδει μαθήματα για το πώς μπορούμε να φάμε σωστά το κορυφαίο αυτό ιαπωνικό μίγμα θαλασσινών γεύσεων.

Ο κ. Ματσουχίσα έχει αναγάγει τη γαστρονομική του τέχνη σε επιστήμη αλλά και εμπορική επιτυχία, με δεκάδες εστιατόρια Ματσουχίσα ανά τον κόσμο, ένα εκ των οποίων βρίσκεται, μάλιστα, στην Αττική.

Στο παρακάτω βίντεο που ανήρτησε η αμερικανική ιστοσελίδα Business Insider, ο Ιάπωνας σεφ δίνει αναλυτικές οδηγίες για το πώς χρησιμοποιούμε τα ξυλάκια (αν και όπως λέει μπορούμε και να χρησιμοποιήσουμε μόνο τα δάχτυλά μας), ενώ αναλύει γεύσεις και συνδυασμούς, ανοίγοντας… την όρεξη!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:23