search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:29
MENU CLOSE

Δέσποινα Ολυμπίου: «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή» (Video)

06.10.2020 11:19
Δέσποινα Ολυμπίου:  «Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή» (Video) - Media

 

Στην κάμερα του Love It μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα από τη στιγμή που έγινε μητέρα. Η γνωστή ερμηνεύτρια μιλά, επίσης, για την αρχή της καριέρας της, αποκαλύπτοντας ότι στα 19 της χρόνια είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, κάτι που είχε ως κατάληξη να χάσει τότε και τη δουλειά της. 

“Με τον ερχομό του παιδιού είμαι πιο ευαίσθητη με τα μωρά και μπήκε ο φόβος. Η επιθυμία του να κάνω ένα παιδί ήρθε όταν πια είχα στη ζωή μου έναν σωστό σύντροφο. Δεν έχουμε ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου αλλά είμαστε ενωμένοι από την πρώτη μέρα. Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, που είναι σαν ένας μικρός γάμος. Είμαι άνθρωπος που μ’ αρέσει να νιώθει ο άλλος ελεύθερος δίπλα μου και να νιώθω και γω ελευθερία. Δεν ζηλεύω. Δεν έχω γεννηθεί για να είμαι αστυνόμος στη ζωή κανενός.

Φέτος συνειδητοποίησα πόσο λάθος έκανα όλα αυτά τα χρόνια που έλεγα όχι στην τηλεόραση. Ήμουν δύσκολη. Και την Eurovision δεν την εκμεταλλεύτηκα όπως έπρεπε, πολλά πράγματα δεν ήξερα και δεν προφύλαξα και τον εαυτό μου. Όταν είχα επιτυχία και θα μπορούσα να δουλέψω στην πίστα, γιατί εκεί βγαίνουν τα χρήματα, εγώ επέλεξα να κάνω συναυλίες στην επαρχία. Όταν ζήταγα χρήματα ήμουν μετρημένη, δεν είχα ψωνιστεί ποτέ για να ζητήσω τρελά λεφτά.

Υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση, και αρκετά έντονη, που αιφνιδιάστηκα. Έγινε σε ηλικία που δεν είχα το θάρρος να αντιδράσω έντονα. Έγινε όταν ήμουν 19 χρονών και μάλιστα από ένα πρόσωπο που δεν το περίμενα. Έχασα και τη δουλειά μου για αυτό. Πρόκειται για γνωστό τραγουδιστή και οι εκ των έσω γνωρίζουν και δεν έχει εκπλαγεί κανένας” ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:28